White reunion 

 Jeg husker så godt da jeg var nyutdannet hudpleier og jobbet i parfymeri og jeg kunne spotte en duft på lang avstand. Huden min er litt rar når det kommer til parfyme, for lukten endrer seg ofte på huden og ikke alltid til det bedre, så jeg må ofte bruke litt tid på å finne ut om en lukt passer meg eller ikke.

Da jeg fikk kjenne lukten av Elizabeth Arden sin relanserte klassiker White Tea så visste jeg med èn gang hva det var; den er sammesatt på en sånn måte at nesen ikke helt klarer å sette fingeren på hva den lukter, men det er noe den som jeg liker. Nei, elsker! For meg er det den perfekte duften, som jeg ikke blir lei av. White Tea kan jeg i tillegg spraye på både hud og klær, no problem.

Duften uttrykker enkelhet og ro, stillhet og avslapning, og selv om det ikke er akkurat det jeg opplever i hverdagen så får jeg noen sekunder av det når jeg sprayer på meg selv en velfortjent dæsj.

Om du kommer over den så lov meg å prøve den, du vil ikke angre ♡

Elizabeth Arden White Tea Perfume finnes hos Kicks eller din lokale Elizabeth Arden forhandler ♡

3 Comments

  1. Man får den også hos VITA

  2. Kjøpt igår etter anbefalinger her – love it!

  3. Eileen

    Hei, Marna
    Elisabeth Arden utfører fortsatt dyretesting når du allikevel promoterer dem, kan ikke du gi dem et lite vink om at de kan slutte med det??

Comments are closed.