Italiensk aften

Vesken kjøpte jeg for 400 kr i Italia, jeg elsker den.

I dag har vært en så bra dag! Det har skjedd så utrolig mye i det siste, som jeg kommer til å fortelle mer om i dagene som kommer for det er bare for mye på en gang.

Operasjonen i går gikk helt ufattelig bra, jeg er så lettet og jeg har ikke hatt behov for en paracet engang etterpå. Jeg tok det ganske med ro i går da, sov flere timer på sofaen, noe som ikke er meg vanlig, og fikk en god natts søvn.

I dag hadde United Influencers, som er plattformen jeg blogger på, Kick Off med seminar og faglig påfyll for bloggere, youtubere og instagrammere og jeg var faktisk i form til å være med på foredragsdelen først. Det å bare komme seg litt ut blandt folk var akkurat det jeg trengte, selv om jeg så ut som en Papillon.

Seminaret hadde flere damer som personlig har ekstremt dårlig innflytelse på meg, på en god måte. (Treningsfrue og Kathrine Sørland, vi går så langt tilbake at jeg nekter å si hvor mange år for det kan.. ja drit i det)

-Vel hjemme hadde Leah Marie sminker Dexter, som syns han selv var skikkelig fin.

Ørjan er på show i Nøtterøy i kveld, og får besøk av en kompisgjeng så jeg blir gressenke i kveld. Det passet forsåvidt også veldig bra, for jeg orket ikke lørdagskveld med kokkelering og hygge. Jeg fikk ungene i seng og lagde italiensk aften for meg selv på kjøkkenbenken før jeg tok med meg italieneren i sofaen og her sitter jeg og spoler meg gjennom de fire siste episodene av Ungkarskvinnen.

God lørdagskveld!

6 Comments

 1. Ønskemamma

  Herlig!
  Hyggelig å se deg i dag.
  Da teller nok trolig mine Cheese Doodles som fransk aften. Plutselig økte kvaliteten på kvelden.

 2. Nei, nei, nei. Du kan ikke mene at du spiser det der? Det er så lett å lage god italiensk mat!

 3. Ingrid Bragado

  Lise, kanskje man ikke har saa veldig mye energi og lyst til aa lave mat fra bunnen av naar man er nyoperert? Heller bare dra et lettelsens sukk og nyte at alt er vel overstaatt. Hermetikk eller ikke?

  1. Hei, ja ser den.:)

 4. HVORDAN får du så ‘fluffy’ og voluminøst hår?
  Håret mitt er paddeflatt på toppen og aner ikke hvordan jeg skal få mer volum. Har prøvd volumskum og føner med hodet opp ned, men det er liten forandring, og varer kun et par timer. Hadde satt pris på tips!

  1. komikerfrue

   Bruk tørrshampo med volumeffekt, det gjør susen for meg 🙂 -og oppklipt hår, så det ikke blir så tungt 🙂

Comments are closed.