Hvorfor jeg kjøpte nytt treningstøy

Jeg måtte til Italia for å finne denne treningstoppen som er helt perfekt for meg. Det virker som at alle toppene hjemme er så trange? Må de virkelig være det? Når jeg ser etter overdeler å trene i så virker det som at valget står mellom figurnære topper eller stor stygg t-skjorte.  Jeg vil ikke ha det! Jeg vil kunne trene uten å føle meg hverken valkete eller som en sekk. Jeg vil ha på meg noe som gjør at jeg ikke går og tenker på det, for jeg vil helst fokusere på helt andre ting, som det jeg er der for.

Denne toppen fikk meg til å lure på hvorfor finner jeg ikke flere slike hjemme? Det er altså en singlet under, som ikke er åletrang og dermed heller ikke sklir opp, og en kortere t-skjorte over. Dette må da være flere enn meg som liker å trene uten å annonsere tilstandsrapporten på kroppen?

36 Comments

 1. Et tips er å sjekke ut pierre ropert sibe treningsklær. De har noen gode treningstopper som ikke er fir trange eller sklir

 2. Et tips er å sjekke ut pierre ropert sine treningsklær. De har noen gode treningstopper som ikke er for trange eller sklir

 3. Så enig! Har leter i mange år etter noe sånt!

 4. Merke? Den hørtes jo bare fantastisk ut!

 5. Helt enig altså!
  Føler at det er enten eller. Enten en kjempestram singlet som selv får de mest normale til å få fram valker som man ikke engang har, eller t-skjorter som er utrolig stygge. Savner stort de treningsklærene som faller helt naturlig, som får deg til å føle deg vel i. Jeg gruer meg alltid til å kjøpe treningsklær, fordi jeg vet at jeg ikke vil finne noen klær som jeg føler meg vel i.
  Du er et så utrolig godt forbilde! Helt enkelt fordi du forteller ting uten filter. Du forteller ting sånn som de er, og jeg synes du er så utrolig vakker. Det gjør meg så glad når du legger ut slike innlegg, der du tar opp ting de fleste av oss tenker på men ikke alltid tørr å snakke om.Ha en fantastisk fin dag!

 6. Jeanette

  Eg fann ein topp frå Hummel på Boozt.com – litt lik fasong som den du har!
  Ha ei flott helg flotte dame

 7. HELT ENIG!!

 8. Enig, den toppen var veldig fin! 🙂 Og den magen så kjent ut ja… Jeg digger deg!! 🙂

 9. Se etter treningsklær fra merket Carite, har mye fint til den større dame

 10. Lillian Larsen

  Om den magen der er ekte, så er du helt klart et absolutt enda mer forbilde for meg
  En av grunnene at man ikke er flinkest til å bruke treningsabonnementer på my lige er jo nettop dette med klær

  1. Hvorfor skulle den ikke være ekte?

 11. VERONICA

  Enig med deg! Fant en slik du har med en strammere topp under og enn luftigere topp over på Kappahl for ikke lenge siden! 😀 Elsker den!
  Men det er vell den eneste jeg har funnet også..

 12. Heihei

  Så mye kjærlighet for deg!!

 13. Cecilie

  Åååå, du er spesiell altså

 14. Hei!

  Jeg digger faktisk treningstoppene fra Ellos sitt eget merke! Freshe farger, og løs i passformen. Ypperlig for å holde fokus på mølla enn valkene! 😛 God påske!! 🙂

 15. Heeeelt enig! Greit å få puste i treningstøyet liksom

 16. Therese

  Enig!
  Byxor med bred linning som inte klämmer in och en topp som passar kroppen men inte sitter klistrad.. ja varför är allt så jäkla trångt? Du är härlig å ärlig

 17. Barnehagelæreren

  Tusen takk for at du er så befriende ærlig, men tanke på kropp og trening, God Påske til deg og dine.

 18. Jeg har veldig lik kropp som deg! Høy, egentlig ganske slank, men samme magen etter to fødsler. Og enig med du! Den toppen ser super ut! Utrolig lei av å forsøke og holde inn magen på enkelte øvelser i gruppetimer. Kanskje du skal starte ditt eget brand? jeg kjøper:-)

 19. Serine

  Veldig bra! Du er et forbilde!!

 20. Herlige du!

 21. Prøvde ikke på, men så en lignende på kappahl i dag

 22. Elsker det magebildet! Sånn mage har folk flest. Det er det som er normalt. Du er et godt forbilde og du er trygg på deg selv. You go girl!

 23. Monica

  Ett lite tips; sjekk ut Carite. Ett dansk merke som selges flere steder i Norge. Du finner garantert noe du kan trives med 🙂

 24. Skjekk ut sportypluss.no

 25. Synnøve

  Fikk sansen for deg i årets sesong av Bloggerne. Du viste deg som et menneske og vi fikk se deg gjennom både oppturer og nedturer. En liten titt innom her og vi får jammen se mer av det. Et godt forbilde og et friskt pust i denne bloggverdenen! Heia heia, flott er du! 🙂 hilsen en medkvinne som også har sånn mage

 26. Hvordan skal jeg få sagt d-digger digger bloggen din og ditt befriende, herrlige, sanne vesen!!

  1. komikerfrue

   Jeg har ikke ord for hvor glad jeg blir når jeg får slike tilbakemeldinger 😀 Tusen takk <3

 27. Torunn

  Den var kjempefin!Helt enig der at det skal være komfortabelt å ha på seg når man trener. Og den der “kleber” ikke!Tommel opp!

 28. Har du sjekket ut treningstoppene fra aimn? Jeg har sett flere topper/t-skjorter med løs fasong, og de er superlekre!

 29. May bjerk

  Hei .
  Kan du anbefale en krem for løs magehud ?
  Hilsen May

  1. komikerfrue

   Nei desverre, jeg vet ikke om noen som fikser det og så spørs det hva du mener med løs magehud da, og hudtype, alder, bakgrunn til løs hus osv 🙂

 30. Du er fader meg såå råååå Marna!!

 31. Hei digger bloggen din
  Jg jobber på kappahl. Og der har vi sånne løse trening topper til en god pris. Verdt og sjekke ut ha en fin påske

 32. Wow, først og fremst vil jeg si at dette både flott og rørende. Det å legge ut et slikt bilde krever så mye stolthet og trygghet at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg vil bare si at jeg blir utrolig stolt at det finnes slike kvinner som deg som er så naturlige og trygge på seg selv at de gir litt F i det tullete overfladiske samfunnet vi lever i og bare kjører på. Jeg kjente jeg ble litt mer selvsikker med engang jeg så dette jeg, aah takk. Håper du får en strålende påske, og for de som feirer med deg så tenker jeg slik at de har sol hele påsken for du skinner pokker meg opp hele plassen ass. Og 1 ting til, håper jeg ser deg på geilo i påsken, for da skal jeg pokker meg gå bort og gi deg en påskeklem <3
  Kos deg masse, du er fin.

  1. komikerfrue

   Tusen takk for det! Ja det krever noen ganger sitt men jeg er lei av å plage meg selv med å føle at jeg ikke er tynn nok. Sulfide vil jeg aldri bli på det området, heldigvis har jeg andre kvaliteter jeg heller setter pris på 😀 Håper vi sees! Klem!

Comments are closed.