Bjørneparken på vei ned fra fjellet 

Dexter sover vanligvis som en stein hele veien når vi kjører i sovetider men på vei hjem fra Geilo så var han plutselig våken, og da så vi skiltet til Bjørneparken så vi svingte innom. Så gøy! Jeg elsker når vi er spontane og bare tar avstikkere på den måten.

Det første vi møtte var mating av digre krokodiller, og Theodor fikk holde slange, så stas! Han nølte ikke med å ta imot den mens jeg som har holdt slanger før og trodde jeg skulle tøffe meg foran ungene kjente et stikk av angst da jeg tok på den for å vise Dexter at den ikke var farlig. Så merkelig.. Æsj, jeg må skjerpe meg.

Det er veldig stille og rolig i parken nå så om du er på vei hjem fra fjellet så stikk innom. Der er do og mat og drikke, massevis av lekeplasser og dyr. Vi var der helt til stengetid, da de sa at “om fem minutter åpner vi portene til Bjørnene” ble guttene hvite i øyet og vips så var vi på vei hjem.

Eller, vi tok påskemiddagen nedi Flå på veien hjem, det ble et Happy Meal 🙂

For ekstramaterialer, konkurranser og livestreams: ♡ Følg meg gjerne på Facebook ♡

1 Comment

  1. Herlig! Spontane ting kan være virkelig bra det altså <3

Comments are closed.