Vinn o.b. kostymet og goodiebag!

Herlighet så moro jeg har hatt det med o.b. truseinnlegg reklamen, jeg har fått leke meg akkurat som jeg vil, idèen om å få sydd et kjempestort truseinnlegg og dele ut gratisprøver på Karl Johan var min egen idè og Joakim var med og filmet og klippet det så gøy sammen!

Nesten tusen truseinnlegg ble delt ut, men det er jo ikke helt rettferdig at bare de på Karl Johan kan få så nå gir jeg bort 10 goodiebager med hundre o.b truseinnlegg, masse andre produkter OG kostymet!

Konkurransen er sponset av Johnson & Johnson

Goodiebagen inneholder 100 o.b. truseinnlegg av typen SuperThin som er superfleksibelt og puster, Dusjolje og nattkrem fra Lòccitane, fotkrem og gnagsårplaster fra Compeed og solkrem fra Piz Buin.

10 vinnere får hver sin goodiebag og den første får også kostymet på kjøpet! Det er spesialsydd for anledningen må vite, og har potensiale til å bli årets Halloweenkostyme. Legg igjen en liten kommentar for å være med i trekningen 🙂

Tataa!

965 Comments

 1. Dette kostymet hadde vore midt i blinken!!! Vi skal ha sommaravslutning med jobben, og det er utkledningsfest, som vanleg Med omsyn til mine kjekke lærarkollegaer i Volda, skal eg ikkje røpe for masse Men altså, dette hadde passa perfekt!

 2. astrid
 3. 🙂

 4. Kristina

  JAAA TIL GRATIS TRUSEINNLEGG!

 5. Kathrine

  Dette hadde vært så kult å vinne, og jeg hadde lett brukt det til halloween, for å vinne årets kostyme!

 6. Lisbet

  Yeeeey

 7. Jeanette

  Kuleste kostymet til utdrikningslaget jeg skal i.

Comments are closed.