Katten blir HØY på te!

Det er det rareste, katta blir helt vill av natt-te!

Makrell hoppet opp i handleposene mine og nappet ut esken med Pukka natt-te og ble liggende og kveile seg i rus på kjøkkengulvet. Det er det vittigste jeg har sett, te liksom! Får nesten ta en titt på hva som er inni, kanskje den er ekstra effektiv? Jeg skal ihvertfall lage meg en kopp te i kveld..

7 Comments

  1. Den inneholder vendelrot (valeriana root), det gjør katter euforiske. Samme effekt som kattemynte. 🙂

  2. Hvor er koppene fra ??

  3. Anniken

    Min katt elsker også Pukka Nighttime Te. Får ikke ha den i fred, og bare jeg åpner te-skuffen så kommer hun løpende. Og peppermynte-te gjør samme susen, blir helt euforisk av det. Samme med Kleenex med peppermynte, gir henne et ark av den så ruller hun rundt i la-la-land en halvtime 🙂

  4. Monica

    Haha, herlig 😀

  5. Ha ha, kjent fenomen 🙂 Og med en diger Maine Coon i hus som er veldig oppfinnsom og flink til å rydde ut av hyller for å finne frem til teen, er den må gjemt i flere plastposer i en tett boks øverst i et av kjøkkenskapene 😀

  6. Så morsomt, og så hyggelig at både du og katten liker Pukka Night Time! Det er som Anne skriver, vendelroten som gjør at katter reagerer. Den er også denne roten som gjør en søvnig 🙂

Comments are closed.