Nå reiser jeg til Nepal for innspilling av serien “Motherhood” og blir borte i nesten to uker! Herregud det var ikke lett å si hadet til ungene, jeg har aldri vært borte fra de så lenge før.

Jeg vet veldig lite selv om hva som venter meg så jeg er veldig, veldig spent..

Vi skal langt inn i Nepal, jeg vet ikke helt hvor for å være ærlig, det får jeg vite mer om etterhvert, så i kofferten har jeg pakket både våtservietter, kaffe med melk, masse nøtter, bars og “slankepulver” som måltidserstatter dersom det blir noen tvilsomme måltider underveis. Det er greit å ha en backup og bedre enn å gå sulten for jeg er livredd feriemage.

Jeg lakket tærne før avreise og da kom Dexter med hender og føtter og ville også ha, smelt! Huff, to uker borte.. TO UKER. Det er lenge..

Men nå er jeg på vei, så nå er det ingen vei tilbake før vi er ferdige med innspillingen. Motherhood blir produsert av Aftenposten/Hacienda som også lagde “Sweatshop”. Jeg har allerede begynt reisen på snapchat (komikerfrue) men reisen er veldig lang, vi har reist i et døgn allerede og er enda ikke fremme. Akkurat nå er jeg i Kathmandu og venter på nok et fly som skal ta oss til dit vi skal bo under oppholdet. Vi fløy over Mount Everest i dag tidlig, det er skikkelig langt hjemmefra..

8 Comments

 1. God tur, du er tøff du! Følger med underveis jeg 🙂

 2. Madeleine

  God tur! 😀

 3. Ønskemamma

  For en spennende reise! Masse god tur!

 4. God tur!
  Mye av det du har m deg ville i alle fall jeg blitt ballong og gæren i magen av

 5. Anne Lise Holm

  Så utrolig spennende! Jeg strikker til barn i Nepal …men ikke jeg som leverer da 🙂
  Skal følge med!

 6. Oi, så spennende. Men er nok hardt å være borte fra de små. 🙂
  Tror nok det er smart å ha litt måltidserstattere med seg når man skal på slikt 🙂 Lykke til..

  http://lijesto.com

 7. God tur og masse lykke til <3 <3

 8. Hei,

  er ny på bloggen din, – mye interessant å lese 🙂 Fine bilder også 🙂 Må bare få si en ting: du er veldig lik Candice Swanepoel!! Du har sikkert hørt det før, da – men det kom veldig godt frem av det siste bildet på siden her, hvor lik du faktsik er 🙂 Ønsker deg en fin kveld, og kommende helg! 🙂

  Vennlig hilsen Nina 🙂

  Her er bildet :
  http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/02/candice-swanepoel-all-smile-at-desigual-presentation-in-new-york-february-2014_1.jpg

Comments are closed.