Bucketlist: sove i telt i Nepal

Vi har sovet i telt i natt, i landsbyen Langam i Surket, hvor kult er ikke det? Noen tenker kanskje at det er Mount Everest som er toppen av Nepal men herregud, alt vi har opplevd de siste dagene gruser det fjellet. Det er så uvirkelig, og jeg er nesten glad for at jeg bare kan fortelle om bakom-kamera-stoff for det er plenty å ta av.

Regissøren er veldig opptatt av sikkerhet, kanskje litt vel mye for han gav Mia og meg en walkie-talkie før vi la oss i teltet ved siden av deres, selv om vi bokstavelig talt kunne hviske til hverandre gjennom teltdukene.

Jeg hadde kunnet spise knekkebrød til kvelds og lagt meg lykkelig på den tynne matten på bakken, men vi fikk kanskje tidenes mest smakfulle Nepalske måltid tilberedt på fjellklatrerkjøkken, altså, dette var langt over hva vi hadde forventet, men så var det veldig fint å få et skikkelig tilberedt Nepalsk måltid uten å være redd for å bli syk.

Frokost: Arme riddere ala Nepal.

3 Comments

  1. Jeg bodde i Nepal i 3mnd for et par år siden. Da var det viktig å dekke til skuldre og knær, hva tenker dere om det? Det ble reagert negativt om man gikk med singlet og shorts f.eks, måtte gå med T-skjorte og 3/4-bukse. Bodde i Kathmandu, trodde kanskje det var enda “strengere” på landsbyen der dere er, siden de ikke er vandt til så mye. Ikke vondt ment nei, bare lurer 🙂 ha en fin dag videre!

    1. komikerfrue

      Hei, nei det har gått fint men vi har vært mest på landsbygda. Skal til Kathmandu i dag, da følger vi litt andre kleskoder 🙂

  2. Elisabeth

    Så morsomt å lese, med dine små tvister som støttestrømpene og kaffelaginga si. Syns dere er tøffe som bor i telt, ikke at du har så mye valg, men..

Comments are closed.