Primitiv luksus

Kaffe her i Nepal er nesten ikke å finne og på hotellet har de bare mørk pulverkaffe og melk som klumper seg..

Så jeg står over, for hver morgen før frokost så har jeg mitt eget kafferituale på hotellrommet med min hellige medbragte Nescafé Latte eller cappuccino på pose, som jeg lager i tannglasset mitt og rører ut med hårkammen.

Luksus!


3 Comments

 1. Camilla

  I bydelen Jhamsikhel i Kathmandu ligger en liten cafe med fantastisk kaffe! Anbefales om du er i området og er kaffetørst 🙂 Den heter Kar.ma Coffee. De har instagramkonto med mer info og fristende kaffebilder.

 2. Betina

  Hei 🙂 Jeg har nettopp vært i Nepal (Kathmandu, Pokhara og diverse landsbyer i fjellene på trekking), og de har jo kjempegod kaffe der! Beste kaffen jeg har smakt 🙂 De tilbereder den med filter rett over koppen, som regel. Om du skal innom Kathmandu og har litt tid på veien tilbake, så anbefaler jeg Karma coffee. De har utrolig god kaffe og verdens koseligste café hvor de selger hjemmelaget mat og ting som er laget av bærekraftig materiale eller for en god organisasjon. Slik som yogabager, osv. Ingerfærte og masala/milk tea er også kjempegodt, men det har du vel fått allerede. Og jeg ble ikke dårlig så lenge jeg spiste vegetar, særlig nasjonalretten dal bat. Og så alt med nudler og ris er godt, og en type røstipotet-rett de har som er kjempegod. Spiste pannekaker eller havregrøt til frokost hver dag med enten ginger/masala te eller en kopp kaffe 🙂 Kos deg masse videre. Dere har jo et litt tøffere opplegg enn fjellvandringen min, men menneskene og naturen er jo fantastisk uansett! Og maten, etter min mening! 🙂 Lykke til!

  1. komikerfrue

   Takk for tips 🙂 Jo, vi har et ganske tøfft opplegg og bor på ganske primitive steder men jeg har fått noe knallgod te ja 🙂 Dal Bat er fantastisk, vi spiser det hver dag. I dag skal vi til Kathmandu og har faktisk et par timer fri til shopping, hurra!

Comments are closed.