DIY compressionsocks

Varmen her gir meg så sykt hovne føtter at jeg løper rundt om kveldene med støttestrømpene mine uansett hvilken “outfit” jeg går med. Den følelsen når strømpene kommer på… ah, det er bedre enn kaldt vann. Men her i Nepal har de et helt eget triks, de tar fotbad i ganske så salt vann, og når vannet tørker på huden så strammer huden seg pga saltet og da dreneres hovne føtter og ankler. Det syns jeg var litt artig da, selv om støttestrømpene mine antagelig er hakket mer effektive.

Vi feiret at vi er ferdige med Motherhood opptakene i Surket i går kveld før vi reiser videre til Kathmandu. Det har vært et par tøffe tak og da er det godt å sitte sammen rundt bordet på kvelden og snakke ut om ting og utligne hodet.

Bilturen hjem i går kveld tok fire timer, på ekstremt humpete vei som ikke kan beskrives med ord. Snitthastigheten lå på max 15-20 km/t, vi klarte ikke ta klart bilde i bilen en gang. Moro opplevelse, men en vill hodepine når vi kom frem og strengt tatt burde vi hatt på nyrebelte!