Jeg sov i samme seng som Selena Gomez

Den første natten i Nepal bodde vi på Travellers Village i Surket, og jeg skal innrømme at jeg syns det var litt grose. Hotellet er kjempefint, men over tjue år gammelt og det samme er gulvteppene og helt sikkert dusjforhengene også. Jeg sjekket redselsfullt bak dører, inni skap og så godt etter i taket, kriker og kroker etter krypdyr, og jeg turte ikke sove alene så Mia og jeg delte rom. Hadde vi ikke reist i nesten et døgn og var mer enn utslitte så er jeg neimen ikke sikker på om jeg hadde fått sove i sengen.

-Da vi kom tilbake til Travellers Village etter å ha bodd på landsbygda i over en uke, ofte uten strøm og vann, blandt kuer og geiter og vi ikke lenger holdt styring på hvem sin drikkeflaske som var hvems så var hotellet plutselig ren luksus. Jeg mokket ikke på å gå barbeint på det flekkete gulvteppet, sjekket ikke taket for krypdyr når jeg satt på do og syns det var rett og slett deilig bare å ligge i rene lakener.

Verre ble det heller ikke da den eldre amerikanske damen som driver hotellet ble litt varm i trøya og kunne fortelle oss at Mia og jeg bodde på samme hotellrom som både Ewan Mcgregor OG Selena Gomez hadde bodd på i 2014!

Skal si vi gnikket oss i sengetøyet siste natten!

1 Comment

  1. Mathilde K.H

    Selena Gomez*

Comments are closed.