Smørefeil

Det går litt fort i svingene noen ganger, jeg trodde det var den nye “Gradual selvbruningslotion” jeg tok med hjem for å teste og smurte meg to dager på rad men det var det så aldeles ikke..

Jaja, tenåringsselvbruneren NKD SKN tan mousse er tilbake, mørkere enn noen gang! Kanskje nøye seg med ett strøk neste gang. NB bruk påføringsvott, f.eks denne. NKD SKN her.

8 Comments

 1. Hilde Kløvjan

  Er denne bedre enn vita libarata merula oil?:-) Og må man være enda mere nøye når man smører den på? Hørtes ikke domt ut å kun trenge å smøre en gang og ikke flere dager på rad for å få bra farge:-)

  1. komikerfrue

   Denne gir desidert mest farge av alle VL sine produkter vil jeg påstå, men alle har sin funksjon og kundegruppe, denne er myntet på litt yngre jenter som vil bli dritbrune.

 2. Camilla

  Hei du, har sett på noen av bildene dine at du har så fin veske ( eller ser jo bare reima:-) Hehe:-) men hvor har du kjøpt den?

  1. komikerfrue

   Den kjøpte jeg på en ukjnt butikk i Italia til 400 kroner, elsker den 🙂

 3. For en som er heeelt, totalt mega rookie på selvbruning, “skylder tid” på egenpleie, tar peeling hvert skuddår og klarer å få “helliddager” selv på leppestiften…. hvilket merke og hva slags utstyr trenger man i tilegg ? ( og glemte jeg å si at huden er så lys folk ofte tar feil mellom meg og snømannen??) :). Veeldig takknemlig for hjelp!

 4. Hei

  Hvordan får du armer, rygg og
  Hals på perfekt?

  1. komikerfrue

   Jeg bruker påføringsvott og ikke så mye produkt i slengen. Got Your Back votten har egen ryggdel 🙂 Du finner den i nettbutikken makeupyourmind.no 🙂

 5. Synes fargen var fin Når kommer den inn igjen?

Comments are closed.