Litt mat er nok

Det er så typisk meg å ikke planlegge dagen skikkelig, jeg kan sitte i et møte for så å løpe videre til neste post og så glemmer jeg fullstendig å spise. Når Fru Lavt Blodsukker da slår til så gafler jeg i meg bokstavelig talt hva som helst jeg får fatt i i ren desperasjon, og da er det greit å kunne få tak i noe som i det minste er sunt sant? Joda, jeg kan maule en brokkoli, men det er jo ikke noe godt så da blir det i verste fall en bolle.

Fjordland har nettopp lansert spiseklare mellommåltider “LITT MAT” som kan grabbes fra kjøleskapet i butikken og spises på farten.

– Mellommåltider har tradisjonelt vært preget av usunne eller halvsunne valgmuligheter. Fjordland ønsker å tilby et praktisk og næringsrikt alternativ til takeaway-mat og det søte og meieribaserte, som det finnes mye av i norsk dagligvare, sier markedssjef Ellen Molstad Dale.

Jeg er helt enig, og jeg har smakt de og de er kjempegode, endelig et sunt og tyggbart alternativ til LITT MAT og som er tilgjengelig på omtrent hvert gatehjørne.

Smakene er fra hele verden; Thai, Orient og Italia og inneholder spennende kombinasjoner av korn, bønner, linser og grønnsaker, i tillegg til en dressing som hever smaken. LITT MAT er perfekt lite koltbord å ha med i vesken til å spise i bilen eller hvor som helst, når som helst.

Mer info om produktene finnes HER

2 Comments

  1. Hurra! Dette er det jeg alltid har ønsket meg!

  2. Synes ingen av de var gode på smak

Comments are closed.