Ikke bare la bildene bli liggende på mobilen

Lenge har jeg gått med planer om å gjøre noe med bildene mine på mobilen. 21 604 bilder har jeg der. Det er jo helt krise, tenk om de skulle forsvinne, ungenes oppvekst, alle merkedagene, alle minnene! Før satte vi jo alt i album, men så kom kameramobilen og nå ligger bare bildene der..

Det som har stoppet meg er at jeg ikke har visst helt hva eller hvordan jeg skal få fremkalt bildene. Jeg kjøpte til og med en fargefotoprinter med hensikt å i det minste ta ut babybildene og sette i album, men om jeg har gjort det? Nope. Det ble for omfattende og tidkrevende og utsatt gang på gang.

Inntil nå!

Jeg ble så seriøst glad da jeg ble introdusert for Fotoknudsens APP, herfra kan jeg fremkalle, lage fotobøker og mye mer, rett fra mobilen! Og på mobilen kan jeg sortere og lage klar albumer lett som bare det, dette er jo bare helt fantastisk.

Jeg har laget flere bøker allerede. Familiebilder, Nepalreisen og her har jeg gjort noe skikkelig artig; jeg har samlet de gøyeste instagrambildene mine! Alle bildene her har en historie, det er jo favorittbildene mine.

Fotoknudsen appen sier forresten fra dersom et bilde har for lav oppløsning til å f.eks fylle en hel side og man kan skrive tekst under hvert bilde om man vil.

Fotobok er mye rimeligere enn jeg trodde, denne boka valgte jeg mykt omslag på og den kom på 199 kroner, for 24 sider med inntil 4 bilder på hver side. Det kan også lages bok med stivt omslag, større bøker og mindre bøker.

Dette anbefaler jeg å prøve og jeg har en rabattkode som gir 50% rabatt på en fotobok!

Rabattkoden er MARNABOK og er gyldig til 28 mai. Bruk enten koden i appen eller kom rett til tilbudet hos Fotoknudsen her.

Enjoy!

9 Comments

 1. Hvilken størrelse har du på fotoboken?

 2. Jeg lager Årbok, det er genialt ..Har den på pc og tar det i etapper og setter inn bilder. Etter nyttårsaften bestiller jeg den. Veldig koslig å ha ❤

 3. Henriette Bjørnevik

  Så kjekk rabattkode. Nå har jeg brukt natten til å lage bryllupsbok til min kjære. Vi er gift 1 år 11 juni. Ørjan sendte en hilsen til mannen som jeg brukte i talen, så nå fikk du også være en “del” av bryllupet vårt med denne ideen om å lage bok! Takk 🙂

 4. Så genialt, perfekte gaver til besteforeldre eller andre også 🙂 Takk for supert tips 🙂

 5. Ilma rogonja

  Hvilken størrelse brukte du på fotobøkene? Trenger svart fort!

  1. komikerfrue

   21×21 🙂

 6. Tone L

  Så nydelig pus da!!!

 7. Kristine

  Hei! Hvordan fikk du ni bilder på en side i 21×21-format?

 8. ISelin

  Hei:)
  Kan man bruke rabattkoden om jeg lager boken på nettsiden til Fotoknudsen og ikke på mobilapp?:) altså er koden kun for appen?

Comments are closed.