De beste minnene

Jeg skammer meg når jeg ser hvor ungene elsker å se i den fotoboka jeg lagde og jeg innser hvor mange bilder DE går glipp av fordi jeg ikke har laget noen album til de før. Alle mine bilder ligger jo bare på mobilen, eller på bloggen, utenfor deres synsvidde og bare støver ned. Jeg fikk mange tips fra lesere om hva slags fotobøker dere lager og hvordan, og trikset er å lagre bilder underveis i eget album (kan gjøres på mobilen) og så er det bare å overføre til en fotobok. Jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke har gjort dette før, jeg trodde vel det var komplisert?

Dette har gått litt inn på meg og jeg har tenkt litt på det; Som huset vi nå pusser opp, det går så utrolig fort i svingene med arbeidshesten Ørjan som styrer skuta, og vi tar mye bilder som jeg ikke engang rekker å blogge, og jeg tenker at dette er så viktig for oss at det å ha et album med bilder som vi kan se tilbake på og mimre til. På mobilen har jeg nå laget et album som heter oppussing, og som jeg legger til bilder på underveis mens vi holder på, og når vi er ferdige med huset, totalt utslitt og forhåpentligvis fremdeles gift så kan superenkelt lage en fotobok fra mobilen uten å måtte drive å lete i arkivet etter bilder. Og den kan vi bruke til å skryte over alt vi har gjort til alle som kommer på besøk!

Husk tilbudet hos Fotoknudsen som gir 50% rabatt på en valgfri fotobok med rabattkoden MARNABOK

Koden er gyldig til 28 mai

Tips til fotobøker:

 • Bryllupsbok
 • Graviditetsbok
 • Årsbok til barna
 • Ferieturen
 • Selfiebok
 • Oppussingsbok
 • Morgengave
 • Bursdagspresang
 • Kakeskrytebok
 • Portofolie

Flere ideer?

9 Comments

 1. Katrine

  Takk for tips!
  Jeg skal garantert lage en liten fotobok til en kommende brud med bilder fra utdrikningslaget, som en ekstra liten gave/minne 🙂

 2. Lise Eliassen

  Rett og slett bare en hverdagsbok av lekser,middag og hagelek:)

 3. Camilla

  Takk for tips så enkelt

 4. Savner McRell på bloggen….håper du snart fikser et innlegg med superpusen 🙂

  1. komikerfrue

   Da kan du glede deg til i kveld 🙂

 5. Fine bilder! Jeg lager diverse albumer, men ikke altid gidder å sorte bildene. Så laget jeg en album som heter “daglig” og legger bildene som ikke sortes der 🙂

 6. Anette Dagfinrud

  Du he jo alt ein flott “album”! Bloggen din! Og den kan du få i bokform. Det he ej gjort, og ungane elska å blade i bloggbøkene. Sharedbook.com trur ej at ej brukte sist. Litt dyrt, men god kvalitet.

  1. komikerfrue

   God ide Anette! 😀

 7. Emilie Stueland

  Fikk fotobok til konfirmasjonen min for noen år siden med bilder fra barndommen – det satte jeg veldig pris på 🙂

Comments are closed.