Dolket i ryggen

(annonselenke)

Jeg skjønte ingenting da jeg la ut en poll på facebooksiden min om hvorvidt vi skulle prioritere dobbeltdusj eller skvise inn et etterlengtet minibadekar på badet vi skal bygge. Argumentene mine var uslåelige, ungene vil ha badekar og jeg vil ha badekar. Jeg vet ikke hvor mange fredagskvelden jeg har sittet alene hjemme etter at ungene har lagt seg, og syns følt meg ensom fordi alle andre har så koselige fredagskvelder. Tenk å kunne senke seg i et badekar, et duftlys og et glass rødvin, og nyte litt ekstra at en faktisk er alene hjemme?

Dobbeltdusj er sikkert flott det, men jeg skjønte virkelig ikke argumentet til Ørjan om at vi kunne bruke det til å stå og “prate” sammen. Jeg ventet på at han skulle komme med et kontra på at han bare kødda og egentlig mente at vi fikk stor nok dusj til at vi kunne bænge i dusjen, men jeg lurer på om han faktisk mente det han sa. Hva, skal vi bruke dusjen til et konferanserom? -Da vil jeg heller ha badekar.

Men tilbake til facebook-pollen. Dobbeltdusjen vant med ekstremt god margin, til og med en av mine beste venninner dolket meg i ryggen med sin antagelig godtmenende stemme til Ørjan. Den påfølgende kommentaren til Mads Hadler gjorde det nesten verdt det:

Jeg innså nederlaget og begynte å lete etter alternativer for å døyve mitt behov for å drukne sorgen.

Annonselenke: Badebalje for voksne.

Men så skjedde det noe.

Vi har gått nå i flere uker og gnidd oss i håret for å finne ut hvordan vi skal få plass til alt vi ønsker oss på både badet og kjøkkenet. Samtidig har vi lagt opp til en kjempestor yttergang med alt for mye plass.

Ja du skjønner hva som har skjedd?

Vi utvider såklart badet ut i den rosa gangen i stedet for inn på kjøkkenet, hvorfor kom vi ikke på det med èn gang? Tataaa, vips så har vi plass til både det kjøkkenet vi vil ha, bad med dobbeltdusj OG gjett hva? -Badekar!

Jeg driter i om jeg om et år angrer og badekaret står der støvete og fullt av skittentøy, da får vi heller kaste badekaret ut DA og si: Neimen se hvor god plass her ble nå!

Jeg skal ha det badekaret, og jeg gleder meg som en unge på julaften.

Her er litt inspobilder til bad, i helgen skal jeg hente prøver på faktiske fliser og begynne å sette sammen for å se hva som blir fint! Jeg vil ha det unikt, personlig og stilig, ikke som rett fra en katalog. Alle tips mottas med stor takk! (Spesielt på badekar)

Hilsen frøken lykkelig med snart skrumpete hender og tær (serr, jeg kommer til å få det SÅ gøy oppi der).

23 Comments

 1. Megaflis har mange kule badekar til rimelig pris! Du bør ta en titt der. Mye fine fliser også, har blant annet en shiny svart mosaikk som er dødslekker 🙂

  1. komikerfrue

   Takk for tips!

 2. husk å velg et badekar som dekker knær å pupper sammtidig 🙂

 3. Camilla

  Jeg eeeeeelsker badekaret vårt, bruker det ofte!!! Greit at det ikke er for stort, da går det så mye vann!

 4. marthe

  Jeg insisterte og på badekar! Har ikke angret et sekund, sjøl om det blir mer støvtørking enn det blir med en dusj.. Men gutta (4 og 7) må jo bløtlegges på denne årstida hvis de skal se noenlunde reine ut til for eksempel en bursdag, så vi gikk for badekar med dusj 🙂

 5. Astrid

  Hei!
  Angående fliser gikk jeg på en smell!
  Jeg valgte store mørke grå fliser på både gulv og vegg. Jeg har blondt hår og etter en omgang med børsting og føning må gulvet støvsuges.. Alt synes av støv, vannflekker fra man har pusset tenner osv.. jeg støvsuger og vasker badegulvet annenhverdag.. så selvom badet er råflott og sikkelig designmessig stilig så er det noe dritt med mørke fliser på gulv og vegger..

 6. Vi har en svær dusj som også er badekar. det er jo genialt 🙂

 7. Klart du må ha badekar!!

 8. Sigrid

  Har ikke så mange forskjellige badekarerfaringer, men en ting er sikkert: det MÅ være langt nok! Det skal være mulig å ha knærne under vann uten å måtte sitte peise rett i ryggen, selv for oss som kanskje er litt lengre enn gjennomsnittet. Det er ikke akkurat et plassbesparende tips, men hvis du bare får dyppa ræva nedi der blir det hvert fall ikke mye brukt…

 9. Lisbeth

  Jeg er 170 cm og mannen over 190 cm. Ungene et sted i mellom. Vi gikk for Svedberg r158. Det tar ikke stor plass på badet, men det er det dypeste badekaret jeg fant og det dekker alt det skal og litt til. Pluss for at det er plass til 2 oppi. Det er lett å gjøre rent også. Vi valgte vanlig blandebatteri på veggen og ikke på kanten da vi også kan dusje i badekaret. Vårt kar brukes ofte! Mest av meg skal jeg innrømme, men det er også jeg som ønsket meg badekar.
  Ang flis så valgte vi fra Megaflis til badet oppe ig fra FagFlis på badet nede. Veldig fornøyd med begge badene. Lykke til med valget!

 10. Charlotte

  Så gøy å følge med, vi pusser opp ett hus og holder på med bad selv 🙂

  Fliser sjekk ut modena på alnabru de har stort utvalg og kan skaffe det meste.

  Badekar: Interform, westerbergs og svedberg har mange fine badekar vi har valgt ett badekar betong look, gleder meg til å få det montert

  1. komikerfrue

   Takk for tips!

 11. Du, sjekk ut Fired Earth http://www.firedearth.com/tiles
  de har butikk her: Bygdøy allé 58, 0265 Oslo

  De HAR så mye fin som ikke “alle” har, hvor du virkelig kan gjøre badet til DITT (drit i Ørjan å gå til innkjøp av en god høytrykkspyler :P)

  1. komikerfrue

   Takk for tips!

 12. Moro å følge dere i oppussingen. Flis & Bad, Comfort på Lierstranda har mye kult. Gode på tilbehør og stæsj. Lykke til videre.

 13. Henriette

  holder med hun ene der…IKKE mørke gulv fliser..all møkk synes hele tiden.
  gulv flisene på midterste bildet ditt har naboen min, mye møkk som setter seg i mønsteret, ikke lette å rengjøre, og ikke minst mann blir fyllesjug av å se for lenge på di
  Hilsen elektriker fruen fra sørlandet som har bygd hus og garasje selv..og fy fan for ein jobb

 14. Henriette

  Glemte å tilføye at jeg har dobbel dusj, og stort badekar med dusj og tappekran på badekaret. Vi dusjer hele familien på 4 vi. eller de voksne dusjer mens barna bader – eller mottsatt tommel opp for begge deler 🙂

 15. Andrea Arentz

  Nå lo jeg godt, herlig innlegg! har ønsket meg badekar siden jeg flyttet inn med typen for 3 år siden.. ikke badekar på meg enda. Vi har for lite bad, og typen ser bare det negative i alle mine gode ideer.. nr. 1, slå hull i veggen sette et badekar inni, evt. grave et hull i badegulvet med en luke til badekaret…. her: http://andreaarentz.blogg.no/1415405867_jeg_vil_ha_badekar.html

  Men vi har til og med flyttet inn i ny leilighet etter dette, her er det heller ikke plass. Sett på baljer, badebasseng, satte rumpa i en fotbalje en gang for å prøve å få “badefølelse”, baljen sprakk.
  Den nyeste planen min er en slags ministamp i hagen.. Men da får jeg aldri typen med uti, han skulle ikke sitte å bade midt i hagen slik at alle naboene kunne se på..

  Så den siste ideen, som så og si har fått gjennomslag er at svigerfar skal sette inn badekar i deres hus, slik at tulla mi på 7 mnd kan bade.

  Konklusjon; badekar hos svigers er bedre enn ingen badekar.

 16. Cecilie

  Velg et langt nok badekar samt at det er litt helling på endene slik at det er behagelig å ligge i.

 17. Marte W

  Vi har dobbeltdusj og dobbelt boblebadekar. Digger begge deler, selv om badekaret mest er i bruk av frøkna på 16 mnd:P Elsker dobbeltdusjen; vi slipper å stille inn gradene hele tiden da samboeren liker å dusje i kokvann, og vi slipper å vente på hverandre da vi stort sett ønsker å dusje på samme tidspunkt på dagen.

 18. Jeanette

  Digg med stor dusj, det har vi.. Fikk desverre ikke plass til badekar, men pytt pytt..

  Men et godt tips til noe helt annet er. Toalett, åssen toalett velger du;? Jo det skal jeg fortelle.. GEBERIT spyletoalett. Du vil IKKE angre.

  1. komikerfrue

   Haha det blir levert i morgen 😀 *ler høyt

 19. Så gøy å følge prosjektet 😉 Heia badekar team!

Comments are closed.