Konkurranse: Vinn heltestatus!

Advertisement

Bildene her er fra da vi adopterte McRell og Teddy for ti år siden. Mine første barn ♥︎ De var heldige som ble funnet i kassen bak garasjen der noen hadde rett og slett forlatt dem. De ble tatt vare på at kattehuset der de fikk vaksiner, ormekur og kastrering, og masse kjærlighet! -Og så kom vi da, på utkikk etter den pene hvite pusen, men så var det en til som brøyt seg fram blant alle kattungene og gjorte krav på oss, og det var McRell, med makrellmønsteret på pelsen.

I dag bor Teddy hos en nabo som han likte bedre enn oss, han er ikke så glad i bråk. McRell derimot følger med oss på tur, venter som en hund utenfor butikken og står og hyler når vi går over den “store” veien. Alt han vil er å være sammen med familien sin.

Foreningen for omplassering av dyr (FOD) tar seg av mange dyr, men akkurat nå er det høysesong for forsømte katter som mjauer etter medisin, spesiell behandling og omsorg.

Vinn heltestatus!

FREIA sjokoladeruller og -bars er med på å støtte 8 ulike prosjekter, og min hjertesak er støtten de vil gi til kattehuset.

Dersom du er på farta og grabber en Freiasjokolade, så sjekk om den har en grønn kodelapp inni. Da vinner du nemlig 25.000 kroner som du er så heldig å få gi bort til en av hjertesakene! Du får selvfølgelig en eske sjokolade til deg selv, men heltestatus blandt hjertesakene, og de får henge opp en lekker plansje med navn og bilde av den fantastiske giveren.

Konkurranseregler og alle hjertesakene finne du HER (det er ganske mange søte fine saker, verdt å lese)

NB, katter skal ikke spise sjokolade.

Jeg har vel aldri sagt nei til en sjokolade i hele mitt liv, men jeg er ekstra svak for Krokanrull om jeg MÅ velge èn.

Det er fredag, feir med en deilig Freiasjokolade og husk å sjekke om du har vunnet!

McRell er ikke særlig glad i å bli løftet men han var motvillig med på et bilde siden det var for en god sak. Han er jo så glad for at HAN fikk hjelp av kattehuset selv, og fikk komme til oss ♥︎

7 Comments

 1. Åååå….McRell. Fineste kjendis-katten ever 😉

  Kunne du skrevet litt om hvordan dere løser det å ha katt, med ferier osv?
  Vurderer å få meg katt, men er litt redd for at den skal bli ensom når jeg er på jobb. Å hva gjør jeg når jeg skal på ferie? Ikke alle har en snill nabo som liker katter…. 😀

 2. Du er bare herlig! Smelter.❤️ For ett nydelig bilde. Og til den som lurer på feriepass, har man ingen til å stille opp så finnes mange katte hotell/ pensjonat. Elsker katter, de er så smarte, finurlige og fulle av personlighet. Fyller huset med kjærlighet. Anbefales! Må du ha en god helg Marna!❤️

 3. Marielle

  McRell er sååå fin 🙂 når dere flytter inn i det nye huset etterhhvert, kan du da skrive om hvordan han tilpasser seg de nye omgivelse og sånt? Jeg elsker katter, crazy catlady 😀

 4. Benedicte

  Hei! Hva heter selvbruningen du bruker? Kunne du kager et how-to innlegg? Gjerne med video!

 5. Han er bare så fantastisk god og spesiell, den katten <3

 6. God sak,og for en flott katt. Tenker han vil få det fantastisk på nytt sted,når han blir vant med de nye omgivelsene.

 7. Tone L

  Bra du støtter dette, man kan også være fadder for katter!!!

  og velge selv hvor mye man kan bidra med i måneden

Comments are closed.