Noen ganger klaffer alt

Vi har vært bare en liten tur til det nye huset for å teste et par husfarger; de som vises her er fra øverst: Labrador, Front og den nederste skulle være Aske, men er ASK, som er grønn, så den teller ikke.

Men selv om den ene fargen ikke klaffet, så har ALT annet falt på plass denne dagen;

Nesten alle ungene er på tur så leiligheten er rolig og RYDDIG, Ørjan har fått spille en sårt tiltrengt runde golf, og i kveld er han på grillings sammen med gutta.

Jeg tenkte at jeg kunne da ikke være noe dårligere, så jeg inviterte et par venninner hjem til meg, og alle kunne, pluss svigerinnen min som tilfeldigvis var innom, så i kveld koser vi oss skikkelig på verandaen! Mer om det i morgen!

5 Comments

 1. Marita

  Mamma og pappa har labrador på huset sitt, og i visse lys ser grå fargen grågrønn ut synes jeg 🙂

 2. Anbefaler Labrador, den har vi! Veldig fornøyd!

 3. Anbefaler Capri, lekker gråfarge som ikke er for kald og ikke for varm.

 4. Anne Lise

  Hei! Den blusen Kor er den i fra?

 5. Cecilie

  Vi har Labrador – har hatt den i 8 år og er fortsatt superfornøyd. Anbefales virkelig. Ellers må jeg si det er supermorsomt å følge deg og Ørjan på Snap og se alt dere gjør med den nye huset deres. Gleder meg til fortsettelsen. Lykke til med videre oppussing!

Comments are closed.