Girls night IN

Det ble en av de bedre kveldene i går for oss jentene med wine and dine på verandaen.

Ikkje sant? Kosa oss!

Jeg elsker sånne spontane kvelder, tidligere på dagen gikk jeg og surret i butikken og prøvde å huske hva slags kyllingrett Sofia hadde lagd sist vi var hos dem på middag. Det gjorde at jeg fikk lyst til å spise middag sammen med noen så jeg sendte melding til Carina og Anne Linn og det passet helt perfekt for begge. SÅ kommer plutselig Sofia innom et ærend og så viste det seg at hun også var uten mann og barn i helgen så da ble jo hun såklart bare værende igjen hos oss!

Det er slike kvelder som blir best!

I går lanserte vi Maskingdom Lace Mask Kit – Fit for Queens i nettbutikken, og dette dritlekre settet med sorte og hvite blondemasker vevet av japansk silke er bare AMAZING. Vi åpnet et kit, Carina fortalte om alle maskene og så prøvde vi i vei, det ble rene homepartyet, kjempegøy!

Jeg elsker sheetmasker, og disse her har både høy kvalitet og lekre design. Denne pakken er ren luksus for sjelen, perfekt gave til en vordende brud, til brudepikene, eller bare deg selv ditt luksusdyr. Disse maskene får en til å bli like vakker på innsiden som på utsiden, for man føler seg bare så utrolig fresh og vel av de. Det er faktisk 16 masker i ett kit.

Straffen til Ørjan for å kræsje partyet våres var å måtte sitte modell for brystmaskene. Ikke det at han så ut til å ha noe imot det, de så vel på snapchat hvor gøy vi hadde det 🙂