Jeg gjør det igjen!

I fjor løp jeg 10 kilometeren på Oslo Maraton med Team Imsdal og det hele var rett og slett noe jeg sa ja til for å tvinge meg selv til å trene mer. Jeg fullførte med gråten i halsen. Ræva og føttene gjorde så vondt at jeg kunne ikke gå eller sitte på do i en hel uke etterpå.

-Nå skal jeg gjøre det igjen.

Det har ikke blitt lagt skjul på at jeg ikke har vært spesielt aktiv det siste halvåret, jeg gikk meg på den berømte smellen i desember og raste ned i vekt, for så å gå opp igjen det dobbelte fire måneder senere. Det har vært et par forsøk på å komme tilbake på treningshesten, men jeg har bare ikke fått det til. Jeg har prøvd et par dietter også, men de røyk så snart jeg ble sulten. Sorry, men jeg er ikke skapt for å ikke kunne kose meg.

-Da er det bare èn måte å gjøre det på, å være i mer fysisk aktivitet.

Da Team Imsdal utfordret meg til å løpe med de i år igjen så sa Ørjan at dersom jeg sa ja til det, så kunne jeg få den løpemølla på kontoret hjemme som jeg har mast sånn om (som han mener kommer til å fungere mest som et klesstativ). Da var det bare å klinke til, dog en klump i halsen.

Jeg liker ikke å ha press på meg men dette her er utelukkende for mitt eget beste. Strategien min herfra er: løpe først, spise etterpå. Jeg hater tanken , men jeg vet at det går seg til bare jeg kommer over den berømte dørstokkmila. Det er som sex det der, man angrer jo ikke etterpå.

Konkurranse!

Å løpe med Team Imsdal har heldigvis et par fordeler, jeg får dele ut masse premier og gratisbilletter til alle som henger seg på og registrerer seg på Team Imsdal! Der kan en enkelt loggføre treningsøktene sine og jo mer man trener jo jo flere og bedre premier kan en vinne. Motivasjon underveis er slettes ikke dumt!

– De første 1000 som registrerer seg er med i trekningen av en #TeamImsdal trenings T-skjorte
– Logg 10 treningsøkter og vær med i trekningen av en Garmin Forerunner 935
– Del et bilde med #TeamImsdal på Instagram og du kan vinne Miiego M1 øretelefoner

REGISTRER DEG PÅ TEAM IMSDAL HER

Flere konkurranser og oppdateringer om Team Imsdal finner en også på Imsdal sin Facebookside.

BMW Oslo Maraton går av staben 16 september i år, så det er absolutt ikke uoppnåelig å klare å springe 10 km. Jeg hadde ingen mål i fjor annet enn å gjennomføre og brukte 1 t 8 min. I år vil jeg slå den tiden, det er et greit nok mål for meg.

Ja nå (gru)gleder jeg meg til å sette i gang, den blå t-skjorten skal jammen få slitt seg. Er du med meg? Altså, kan jeg så kan du.. -Husk å drikke nok VANN under og etter trening for ellers funker ikke kroppen skikkelig. Vann har dessuten ingen kalorier, spar de heller til noe godt å spise 🙂

9 Comments

 1. Wohow! Jeg heier på deg Marna!!! Dette går nok veien skal du se! Så får du gi en lyd om du vil ta en treningsøkt sammen en dag Dørstokkmila mi er også litt lang om dagen

 2. Hei Marna!
  Masse lykke til på Oslo Marathon; du e stein tøff!!
  Er det en plass man kan kjøpe TeamImsdal tskjorter? Jeg skulle så gjerne hatt en men jeg var nok ikke av de 1000 første. Jeg bor i Nederland og har fulgt bloggen din i mange år, og min faste vannflaske er såklart Imsdal (Som blir byttet ut med jevne mellomrom hver gang jeg er hjemme i Trondheim 😉 ) … Man blir så patriotisk i utlandet, sjø!
  Ønsker også masse lykke til videre med huset deres, og jeg gleder meg til dere er ferdig så vi får høre litt mer fra deg igjen!!

 3. Hei! Nå har jeg registrert meg. Håper du fikser en T-skjorte!;)

 4. Ragnhild

  Du og Fotballfrua. 🙂

 5. Monika

  Registrert! 🙂

 6. Elisabeth

  Du e rå, marna Inspirasjon til meg som nettopp har skaffa meg PT ☺️

 7. Andrea

  Hvor er den hvite genseren du har på deg på snapp fra? Den var sykt fin 🙂

 8. Har dere trukket vinnerne av den treningstrøya fra Imsdal? Den er så stilig! Evt. når trekker dere om dere ikke har gjort det enda? 😉

  1. komikerfrue

   Det blir gjort fra Imsdal sin side, men om du har registrert deg der og er aktiv så trekkes det flere premier hele tiden. Og så kommer det flere premier fra meg! Dette minnet meg på at jeg burde ta en løpetur, æææh haha.

Comments are closed.