Inspo fra do

Det er bare én do, uten dør, i huset om dagen så når det er flere som er der og jobber sååå går jeg på do et annet sted. Som på bensinstasjonen, og det var slettes ikke dumt for der var det så sinnsykt bra lys og da kom jeg på at DET må jeg såklart huske å tenke på nå når jeg skal velge baderomsmøbler og alt mulig rart på en gang. 

Notert!

4 Comments

  1. Haha, du er den morsomste og flotteste dama i “kjendisnorge” 😉 Klem fra sliten tobarnsmor i trøndelag som er innom bloggen din daglig 😀

  2. Hvilken sminke bruker du? Foundation, pudder osv? Du stråler:-)

  3. Rita ☺

    Man skal aldri undervurdere ett offentlig toalett
    Jeg kunne ønske meg noen tips og råd til hudpleie for forskjellige hudtyper. Tips til innlegg nå før sommern ☺☺☺
    Ha en fin kveld!

Comments are closed.