Sneak peak kjøkkenet

Office view!

Nå har jeg fått tegnet første utkast til kjøkkenet, det er så spennende! Men herregud så krevende, det er så mye å velge mellom at det blir vanskelig å bestemme seg. Jeg blir som Rødhette som viller seg lenger og lenger inn i skogen og jeg skal innrømme at prestasjonsangsten har meldt seg for lengst. Derfor prøver jeg å bare være i huset mest mulig, for å se og håpe at ideene mine faller på sin reelle plass.

-Det er KVIK kjøkken vi har sett på nå, det har mange kule og smarte løsninger, er bra på pris og de har lager i Ski med maks et par ukers leveringstid. Dermed kjøper jeg meg litt mer tid, for i det øyeblikket det kjøkkenet er bestilt så er det gjort, og da blir gulv og veggfarger valgt utifra det. Nevnte jeg prestasjonsangst? Faktisk mest ovenfor familien, for jeg er den eneste jenta som enda ikke har bygget noe selv enda og skal liksom “klare dette selv” da vet du.

Kakkelovnmannen har nettopp vært her på befaring, denne uka faller nok mye på plass tenker jeg og jeg gleder meg skikkelig til jeg får alle tankene ned på en faktisk plan og ikke bare surrende i hodet!

Sneak peak kjøkken..

15 Comments

 1. Sissel

  Godt tips ang kjøkken er Designa på Ski. De har flotte kjøkken og en kundeservice som er helt fantastisk, spesielt en som heter Jesper 🙂 Bare et tips om dere ikke har bestemt dere.

 2. Hvor en den fine kjolen kjøpt?:)

  1. komikerfrue

   Den er fra Billie & Me 🙂

 3. Det kommet garantert til å bli knallfint! Kjøkktegninngen ser veldig bra ut 🙂 Siden vi nettopp pusset opp kjøkkenet selv, vil jeg bare foreslå frittstående kjøkkenøy. Vi valgte dette selv og jeg elsker den! Ikke bare fikk vi mer oppbevaringsplass, men det er et godt arbeidssted. Syns den “gjør” hele kjøkkenet. Lykke til med valgene som skal tas 🙂

 4. Jeg byttet kjøkken i april. Tittet veldig mye rundt før jeg omsider bestemte meg for Kviks Mano-kjøkken. Kunne ikke vært mer fornøyd.. Lykke til.

 5. ser ut som kjøkkenet blir veldig fint! Vil bare anbefale å velge en kjøkken-øy. Da får du mer oppbevaring og en hærlig plass å holde på med maten.

  1. komikerfrue

   Det blir det, og med en vri 🙂

 6. Ikke lett å pusse opp. 😉 🙂 Jeg ville hatt et sjalusiskap i det innerste hjørnet til venstre (om det ikke er noe der allerede)

 7. Ragnhild

  Jeg antar at det vil komme en øy midt på hvis ikke gir ikke denne tegningen mening for meg arbeidsmessig 🙂 med ventilator & koketopp. Husk stikkontaktsøyle. Beste vi har, da kan man skjule de når de ikke er i bruk samt sette i flere på samme plass. Få tegnet kjøkken hos en annen leverandør i tillegg. Kun fordi det vil dukke opp andre løsninger og ideer. Dere kan fortsatt bruke kvik etterpå fordi. Lykke til 🙂

 8. Tone L

  Dette blir bra husk å tenke praktisk med hensyn til fett fra matlaging ikke har glass og vindu i nærheten blir så seigt

  Man må ha bygget tre kjøkken før treffer 100% sies det og jeg er litt enig har til nå bygd tre ha ha så gleder meg til det fjerde må jo bli perfekt

 9. Et tips er å unngå underskap!
  Det er skuffer som gjelder, det er så praktisk.
  Se for deg kasseroller og panner, du får mye mer oversikt ved å ha de i ei skuff enn å krype langt inn i et skap å rive alt ut.
  Søppel sortering i to etasjer er så smart, restavfall og mat i den øverste skuffen. Og papir og plast i den nederste!
  For ikke å snakke om servise, full oversikt over fat og boller etc. Det mye enklere for alle å komme til i ei skuff når man skal dekke på bordet eller rydde ut av oppvaskmaskin!
  Det er en selvfølge og ha tørrmat og hermetikk i ei skuff!
  Hva skal man med underskap egentlig?

 10. Og du, ikke glem det viktigste.. Integrert vinskap

 11. Kathrine

  Enda viktigere: hvor er vesken fra??

 12. Hei på deg Marna! Jeg synes det er så utrolig gøy med blogg- innlegg om huset deres og oppussingsprosessen. Vi holder nemlig på å renovere et like gammelt hus som dere og jeg kjenner meg såå igjen. Så fortsett med det!! og lykke til videre:)

  1. komikerfrue

   Å så hyggelig å høre! Lykke til selv, det er jo ganske spennende!

Comments are closed.