New in fra CoolStuff!

Jeg har gått nuts på CoolStuff.no og plukket ut litt favorittprodukter! Leah fikk være med på å velge og gikk rett på et minikjøleskapet til seg selv. Lillebroren fikk en safe med tidslås som riktignok kan brukes til å låse vekk spillkontrollen til leksene er ferdig, men jeg kan også låse vekk snop og mobiltelefoner til SAMTLIGE som ikke oppfører seg, moahaha.

Det som er så kult med coolstuff.no er at de er så raske med å ta inn alle de kule gadgetsene som man ser på nett og kanskje trodde bare var å få tak i i det store utland. -Og så er det bare et par postdager unna!

Her er alle gadgetsene:

 1. Minikjøleskap  kommer med lader til bilen, smart på bilferie!
 2. Vinglassflaske
 3. Block tape som kan festes på vegger og bord og passer perfekt til legoklosser, fantastisk! Tapen kan brukes flere ganger.
 4. Spillet Speak Out Kids vs Parents
 5. Kitchen Safe med tidslås, kom gjerne med tips til flere bruksområder!

Jeg sliter litt med å finne riktig caption til dette bildet.. Dizz is going very well.. @ Vinninga opp i spinninga.. @ Tips til alle menn: Skaff kona di denne! -Flaska altså! @ “Bare ett glass” blir aldri det samme igjen.. #meta @ Hvem lurer hvem? @ Worst combo! #metakarma

18 Comments

 1. Hei Marna så gamle episoder på TV igår av bloggerne, av den perioden dere dro til Lanzarote i 2 uker, mens Dexter var baby. Og jeg ville bare si at du gløder om dagen! Herregud for en forskjell jeg merket på deg håper du har det like bra som du ser ut som idag, vs den tiden du er #goals/milf

  1. Oi, smileyene ble ikke med 🙂

 2. Mye kult her. Minikjøleskap er jo veldig praktisk, særlig på en varm sommerdag.

 3. Hvor er den oransje toppen din fra? På det siste bildet 🙂

  1. komikerfrue

   Fra Barfota 🙂

 4. Susanne

  Hei! Jeg så på snapchat at Dexter hadde fått seg en liten spinner, og lurte på hvor dere har kjøpt den? Har en tantegutt som har for liten hånd til de vanlige, så han får ikke til å leke med den slik som broren

  1. komikerfrue

   Den lille spinneren kjøpte Ørjan i Sverige..

   1. Susanne

    Okei, men vi skal til Sverige i ferien, husker du butikken? O:-)

 5. Ann-Kristin Andersen

  Bare tenk på at kjøleskap som går på strøm fra bilen, tar strøm !
  Vår bil hadde ikke strøm igjen i København.Med NAF gikk det greit, kom en mann og ordnet saken, men mye styr.Resten av turen ble uten kjøleskap.

 6. Hei. jeg vet du i tidligere innlegg har skrevet om at du har plages med pigmentflekker, hva gjorde du får å bli kvitt dem, jeg har i år fått mine første, og er helt fortvilet. Du har jo den fantastiske huden , så det er vel håp for meg også ? 🙂

  1. komikerfrue

   Jeg har de enda men jeg bruker ulike retinolprodukter og SPF 50, dessuten soler jeg ikke ansiktet, det får nok sol likevel iløpet av dagen 🙂 Til høsten vanker det nok en a-vit syre kur for å få bukt med sommerens pigmenter, de er jo der uansett om sommeren.

 7. Hei, Tusen Takk for svar ☺ Men føler du det forsvinner helt vekk om vinteren, eller må jeg belage meg på at det altid vil være der , selv om jeg velger å prøve ut forskjellige produkter mot det 🙂 ?

  1. komikerfrue

   Pigmenteringer bleknes om vinteren ja, og forsterkes i sol 🙂

 8. Vita liberata mousse tan og spray tan, har du noe god erfaring med det. Jeg lurte kanskje på om jeg skulle prøve det for å se om det kunne hjulpet å jevne ut pigmentene , og får å få litt farge da jeg holder meg unna sol mest mulig og bruker høg høg faktor 🙂

  1. komikerfrue

   Personlig så jevner selvbruning ut mine pigmentflekker, men hos andre kan de bli mer fremtredende, så der må du nesten bare prøve deg frem. Vita Liberata moussen er superfin, jeg anbefaler å bruke påføringsvott. Om det er ansiktet du skal brune så er Jet Set Sun sin spray den jeg personlig foretrekker, den har knallfin farge og er økologisk. Høy solfaktor er knallbra!

 9. Mange Tusen Takk for at du tar deg tid å svare. Jeg skal ta å prøve meg frem. x fingrene på at det blir bra. Masse god helg til flotte deg ☺

 10. Ulovlig alkoholreklame…

  1. komikerfrue

   Nei det er det ikke, uansett så er det er saft haha 🙂

Comments are closed.