Unicorn nøkler

Noen pakker som kommer i postkassa er desidert bedre enn andre! Hils på min nye nøkkelring! Gubben nekter å ha den på, jeg skjønner ikke, der har jo aldri før vært så lett å finne nøklene mine! Til og med i blinde nedi vesken, det er bare å stikke hånden nedi, og DER,-fant jeg den med èn gang.

Unicorn fant jeg på Etsy (søk unicorn key chain) og husnøkkelringen under kjøpte jeg på Ebay ♥︎

4 Comments

  1. Just Sayin´

    Ikke bare greit å legge ut bilde av nøklene sine har jeg lest hos “KonaTil” : http://konatil.blogg.no/1491938826_si_hei_til_norges_dummeste_blogger.html

    Fin nøkkelring da!

  2. Nå har du gjort samme tabbe som Konatil! Ikke legg ut bilde av husnøkler i “profil” da kan kjeltringer kopiere de og komme seg inn i huset ditt!

  3. Maiken

    Hehe! Tenkte det samme! Ikke legg ut bilde av nøkkelen!

  4. Stilig 🙂 Jeg har så mye dilldall på mitt kippe at jeg umulig kan miste det 😉 Litt flaut når folk hører det på lyden at det er meg som kommer, uten å snu seg hehe. Høres ut som en fangevokter der jeg kommer klirrende med nøkkelknippet mitt :p Alt for å unngå å miste det 😉

Comments are closed.