Getaway

Jeg fikk plutselig muligheten til å stikke av et par dager, en venninne måtte på jobb noen dager i ferien så jeg tropper inn som barnevakt på Tjøme! Fy søren så digg, nå er jeg så lei alt som heter oppussing av hus at jeg holder på å spy. Litt frisk luft nå kom som bestilt!

Jeg ligger etter med alt mulig rart så jeg pakket med meg halve kontoret og nettbutikken, negleutstyr og hakket mer klær enn jeg strengt tatt trenger for èn natt. Det er jo plass i bilen!

Annonselinker:

Sommersalget på Floyd.no har startet,  noen av mine favoritter er denne blå blusen “Fiona”, Hvit topp “Angelica”, og rød jeans “Kine” som er superstretchy og passer de fleste fasonger. Den blå er samme modell 🙂

Størrelsene er normale og selskapskjolene har stretch i ryggen. Jeg hadde ikke tenkt å vise min nydelige blå før jeg skal bruke den men flere på snap spurte etter bilde av den på så her er den 🙂

♡RABATTKODEN  MARNA20 GIR 20% RABATT PÅ ETT KJØP ♡

5 Comments

 1. Vigdis volden

  Hei

  Nydelig blå kjole

  Får vi rabatten i butikken også?

  Vigdis

  1. komikerfrue

   Bare på nett såvidt jeg vet 🙂

 2. Mariann

  Er det toll på varer fra Floryday? Lang levering? Bra blogg btw 🙂

  1. komikerfrue

   Nei floyd.no det er Norsk butikk..

 3. Har du linken til den blå kjolen?

Comments are closed.