Endelig benkeplate!

Vi kom hjem fra Kristiansand i går kveld akkurat i tide til å få se benkeplatene bli montert. Eller det vil si, før midnatt gikk jeg og la meg mens Ørjan og monteringsgutta holdt på til halv fire på natta!

Snakk om service, jeg sov meg tvers gjennom skjæring av benkeplate etter dyreparken og reising, og herregud så DIGG å våkne til et -nesten- ferdig kjøkken!

Jeg var nok litt naiv når vi startet oppussingen og så for meg at alt skulle bli ferdig i en fei men det er altså ikke realiteten. Det gjenstår fremdeles montering av blandebatteri og avløp, og så skal veggen flislegges og noen lamper og hyller skal opp. Dessuten er jeg på jakt etter noen dritfine barkrakker, enten i smijern og tre, eller skinn.

Det ser kanskje litt kjølig ut her enda, men det kommer litt treverk og grønne urter og messingkran og litt nips så jeg tror det kommer til å bli fint. Kjøkkenet er fra Kvik, også benkeplata. Den er i laminat og øya har 4 cm tykkelse mens bankeplata bak er 3 cm tykk.

Vasken er fra Tapwell, i svart krom. Det kommer flere bilder når mer er ferdig, jeg kunne bare ikke vente! Det kommer også bloggposter med farger som er brukt på veggene osv nå de nærmeste dagene. Det har bare vært så travelt men nå er vi ca ferdig med ferie, barnehagen starter på mandag og jeg kjenner jeg gleder meg til litt mer rutiner igjen.

Nye negler hadde også vært ganske hyggelig, snart snaaart.. Kaffekopp på salg fra kremmerhuset 🙂

9 Comments

 1. Ragnhild

  Sjekk ut daretodesignshop.com
  De har den lekreste hyllene/oppbevaring når en ikke har overskap

  1. komikerfrue

   Takk for tips!

 2. Barkrakk ;sjekk Dorothea på Ski,Mosserporten kjøpesenter eller nett. De har masse fint

 3. Sang Le

  hva heter benkeplaten? =)

 4. Line h

  Veldig veldig fint og helt i tråd med planen for mitt nye kjøkken hehe. Derfor lurer jeg på hvilket kjøkken dere valgte hos Kvik og navnet på plata gratis med nytt hus. Gøy å følge med.

 5. johanne

  Hei
  Så fint dere får det.
  Sjekk interio.net for barstoler
  De har også butikk på vestby storsenter.

 6. Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  Klem fra Stine
  http://www.bydansti.com

 7. Blir kjempe fint, gleder meg til å se ferdig resultat.

Comments are closed.