Mine barnehagefavoritter fra Joha!

Annonse fra Småungene

Det er enda noen fine varmedager igjen, men flere hint om høst begynner å melde seg og jeg vet jo at plutselig så smeller det og da er den her. Det er typisk meg å vente med å kjøpe klær og utstyr til siste liten og da er alt det fine jeg vil ha utsolgt i enkelte størrelser osv.

Vi har hatt innkjøring i ny barnehage i dag, det gikk kjempefint og jeg var med hele dagen. Det er fint at Dexter får en myk overgang nå før skolen og stresset starter for han har tross alt gått i beina på oss hele sommeren og blitt skikkelig mammadalt. Jeg måtte smile for meg selv da han absolutt skulle sitte på fanget mitt under spising, men så snart han var i gang så gled han over på egen stol og da var det liksom greit ♥︎

Annonselenke: Jeg har handlet litt hos Småungene. De er kjempeflinke, allerede dagen etter kom pakken i postkassa med en liten overraskelse ♥︎ Rabattkode på Joha finner du litt lenger nede i innlegget!

Joha var en storfavoritt hos oss i vinter, det er supre ullklær til en rimelig pris. Det blir jo fort en del klær som trengs til høsten og vinteren. Jeg sikret jeg meg to kjempefine sett til Dexter som kan mixes om hverandre.

Småungene har spesialisert seg på ullklær til barn og har egne oversiktlige faner faner på nettsiden sin for babyklær, barneklær, og barnehage favoritter slik at det er enkelt å finne frem til akkurat det en trenger. Veldig enkelt, og super service!

Eksempel på det:

NÅ er det 10% rabatt på alt av nyheter hos Smaaungene.no! Rabattkoden er komikerfrue og utvalget ser du  HER

8 Comments

 1. Og ditt sjal- hvor kommer det fra?

  1. lurer jeg på og

 2. Torunn

  Hei
  Når jeg legger inn ordre hos småungene.no med rabattkoden din, slår de kun av 10% og ikke 20.

  Hilsen Torunn

 3. Jeg får 20% rabatt når jeg legger inn rabattkoden “komikerfrue” 🙂

 4. Hei!
  Jeg lurte bare på om str til Joha er store eller små, kjøpte du 100 eller 110 til D? 🙂

  1. komikerfrue

   De er ganske normale i størrelsen, dex fikk str 98/104

 5. Hanna: Sjalet er fra Dehn Design. (www.dehndesign.com)
  Har det samme selv!

  1. komikerfrue

   Ja det er derfra, elsker det og bruker det hele tiden 🙂

Comments are closed.