Treat for katten

Hei alle kattevenner. Denne sommeren har vært ganske annerledes for meg. Mammaen min har vært så fryktelig opptatt, og jeg har vært myyyye alene hjemme. Det har vært skikkelig kjedelig syns jeg.. Mamma mjauer at hun har skikkelig dårlig samvittighet over at jeg har fått så mye mindre kos og oppmerksomhet og det vet jeg for de gangene jeg har bæsja på verandaen for å straffe henne så har hun ikke kjeftet på meg, men heller kost litt ekstra med meg så jeg begynte å lure en stund på om det var det som var trikset.

Hun har mast mye om at hun skulle ønske det fantes en sånn katteeske som kommer i posten, slik som damene får, som får tankene over på noe annet enn mas og kjas. En sånn eske med litt treats som gjør dagen litt lysere og livet litt bedre..

Ikke vet jeg hva hun mente, jeg trodde damer ble ekstra glade av å klappe en så fin pus som meg jeg, men her om dagen så kom hun løpende fra postkassa og gaulte og ropte på meg og jeg lurte på hva i all verden det var for leven. Med nærmest andakt bøyde hun seg ned og gav meg en sånn eske som luktet skikkelig nais, og det tror jeg må være en sånn eske som hun har mjauet så mye om for hun så jammen lykkelig ut. Kanskje det var samvittigheten hennes som fikk seg et løft, eller så tror jeg hun har smugsnust på den digge musa som var oppi for den gav ihvertfall MEG en lykkerus!

Hm.. Jeg trodde at mennesker syns at kattemynte lukter tåfis, hm, kanskje hun har litt katt i seg?

Annonselenker: Jeg ELSKET katteesken min, den er fra Treat for Tails og de sender ut sånne esker annenhver måned. Det er helt perfekt, da har jeg nok rukket å slikke ferdig musa mi. Neste katteeske inneholder nok flere nye spennende leker og godbiter, purr som jeg gleder meg!

Esken fra Treat for Tails koster egentlig 249,- men mine kattekompiser får den for bare 199 kroner når en mjauer rabattkoden MCRELL i bestillingsskjemaet HER 😻

Den kommer gratis levert rett hjem og du kan når som helst stoppe forsendelsene.

Ikke glem at også esken er et leketøy!

*Mjau fra McRell*

7 Comments

 1. Mcrell er så skjønn og han er heldig som har eiere som er så glade i han.

 2. Hei!
  Jeg har hørt at kattemynte er “rus” for katten og visstnok ikke bra? Har du prøvd det på katten? Hyggelig å se at du tar så godt vare på den!❤️

 3. Fantastiske, McRell

 4. Vigdis

  McRell er en kjempefin og smart katt. Kan du skrive et innlegg om han og kanskje fortelle litt om hvordan dere gjorde eks praktiske ting i forhold til flyttingen til Ski. Hvordan tror dere han opplevde å flytte fra byen til landet? Har han holdt seg i ro rundt huset eller har han tatt seg noen turer? Bare lurer siden vi har katt og tenker med tid og stunder på å flytte til et større hus. Takk forresten for en kjempefin blogg som jeg leser hver dag 🙂

 5. Elisabeth

  Så søøøøt! Skal absolutt bestille til min Ragdollen Tino og min huskatt Dolce

 6. Tone L

  Mcrell: bra de tar vare på deg, si i fra hvis det blir for lite kos. Det gjør vi

  Klem fra Malin og Marthe (bristisk korthår)

 7. Marielle

  McRell er så fin 🙂 har han tilpasset seg flyttingen greit? Har han fått noen yndlingsplasser å ligge/sove i huset enda? 😀

Comments are closed.