Gulv og fliser til dritbra priser

Annonse fra Right Price Tiles

Dette badet har blitt mitt zen-sted, og jada selv uten badekar så elsker jeg å være her! Jeg følte meg litt modig da jeg valgte denne flisa men jeg har ikke angret et sekund, og de små mosaikkflisene passer helt perfekt til. Jeg valgte faktisk flis først, og så resten utifra det.

Jeg var innom Right Price Tiles for å hente fliser til kjøkkenveggen, og noen har sagt til meg at å flislegge en kjøkkenvegg er en smal sak som jeg burde klare å få til selv, så det tenker jeg at jeg skal få til. Jeg fikk masse gode tips på butikken, men kanskje du har et godt tips til på lager på hvordan legge flis på kjøkkenvegg? Noen smarte løsninger? Hva gjør jeg med den innebygde vinduskarmen for eksempel?

Alle tips mottas med takk!

Her er noen av de flisene jeg har brukt, og gulvene:

Annonselenker: EVOQUE MONASTERY har jeg brukt på badet nede sammen med CRAQUELE LIGHT GREY

Den hvite er den jeg vil ha på kjøkkenet og den heter DEVON SUPER WHITE

Gulvet i første etg er en eikeparkett som heter TILLER som har en passe nøytral gråfarge slik at den skal kunne matche både kalde og varme farger på møblene. Gulvet er rustikt og matt og superdeilig å gå på.

I kjelleren gikk vi for et Laminatgulv og det kan jeg bare si; fy søren for et gulv! Det tåler fader meg alt mulig, ungene leker og herjer, møbler blir flyttet på og dratt rundt omkring og laminaten får ikke en skramme en gang. Gulvet er ruglete som om det var av tre, og er på alle soverommene og kjellerstua. Faktisk så kjøpte søsteren min samme gulvet til sitt hus etter at hun hadde sett vårt. Laminaten heter SWISS SOLID CHROME ENGELBERG OAK

Vi er kjempefornøyde med prisutfallet på gulvene, Right Price Tiles har 20 års erfaring med utvalg av gulv og de finner utrolig mange fine gulv og fliser til dritbra priser. Ny sloagan til radioreklamen?

Laminat i kjelleren, i utgangspunktet et lyst gulv men perfekt i en kjelleretg som trenger lys.

16 Comments

 1. Fikk dere det gratis ? Så delikat det ble 🙂 god smak 🙂

 2. Kor du he kjøpt dusjsette?

 3. Hvor er dusjarmaturet kjøpt? Det var bare helt nydelig

 4. Youtube

 5. Vivian

  Så flinke dere er!

 6. Men hva heter flisene du har brukt på zen-dusjen?

  1. Det lurer jeg også på!

 7. Ida-helen

  Hvor er dusjhodene deres fra? Utrolig fin dusj!

 8. Ida-helen

  Hvor er dusjhodene deres fra? Utrolig fin dusj!

 9. Merethe

  Lekkert! Gleder meg til flere bilder av interiøret.

 10. Wenche

  Super fin dusj, sån vil jeg og ha:)
  Meeeeen sån en helt annen ting, håper det er du som har tatt over for Anna i skal vi danse…krysser fingrene for det.:)

 11. Stinemine

  Jeg bare lurer på om alt er bra med den ene tåa di jeg (den ved siden av lilletåa)? Ser litt grå og vond ut på bilde ditt Forøvrig fint bad og fine fliser

  1. Stinemine

   Så nå at det var gnagsårplaster… Hahaha! Da er tåa sikkert litt vond, men blir snart bra:)

   1. komikerfrue

    Bare skåla av litt hud på vei hjem fra Elle festen, den er fin igjen nå 🙂

 12. Hva heter flisene du har brukt på badet? Pusser opp bad selv, de så utrolig lekre ut

 13. mina solberg

  Hei, kan jeg spørre hvor bredt dusjrommet deres er? Altså veggen der begge dusj-armaturene henger?

  Vi vurderer å utføre samme type utførelse, men er usikker på om veggen vår er bred nok.

Comments are closed.