Når kjærligheten lar vente på seg

Du kom til meg som en kjærkommen drøm, herregud som jeg hadde lengtet etter deg. I flere år har jeg ventet på at du skulle komme til meg og gjøre livet mitt fullkomment. Du kan tro jeg har undret over hvordan du ville se ut! Jeg har drømt om deg, blitt rørt når jeg har sett andres som deg og fått sommerfugler i magen når jeg har forestilt meg livet med deg.

Og så kom du! Herregud det gjorde vondt å få deg! Men tanken på at DU var premien i andre enden gjorde at jeg holdt ut. Skal si jeg var stolt da vi endelig kunne dra hjem sammen.

..Men så skjedde det noe, du ble syk og forandret deg. Likevel forsvarte jeg deg med nebb og klør og sa at du kom til å bli bra igjen, du måtte bare få litt tid på deg. ..Men du ble aldri helt 100%  som du skulle og kjærligheten fra meg lot vente på seg. Tro meg, jeg ventet på at ting ville falle på plass, jeg VILLE elske deg! -Men du passet liksom aldri helt inn.

Det tok en stund før jeg kunne innrømme det. Du ble bare aldri den jeg trodde jeg skulle ha. Jeg prøver å gjemme deg vekk fordi folk forstår ikke hva du er. Jeg orker ikke bli sett med deg, jeg orker ikke forklare hva som feiler deg. Du er misdannet og passer ikke inn. Du blir misforstått og tatt å være skitten, beklager det altså, men det er fakta.

Kjære tatovering. Dine hvite linjer som skulle bli så spesielle ble bare arr og pigmenteringer så istedet for en hvitveis så fikk jeg en pissegul vissen blomst. Det var veldig gøy å få deg, men nå tør jeg si det høyt; -Det blir en coverup.

Dersom du vurderer en hvit tatovering, ikke gjør det. Den blir ikke hvit med 2mm hud over og må tatoverer mye dypere enn annet blekk så faren for arrdannelse og pigmenteringer er stor. Bilder av hvite tatoveringer på nett er enten helt ferske, eller faktisk ikke ekte. Dette lærte jeg ETTER at jeg dreit meg ut og fikk noe som i farta ligner på et halvveis avvaska utestedsstempel.

10 Comments

 1. Karina

  Kjære Marna, no prøva ej å spør deg her inne mæ, ka det e slags neglelakk du he på dej? Ej elska den!

 2. Blåveis

  Syns selve tatoveringen var veldig fin, men fargen mangler, Den kan jo lett gjøres om til en nydelig blåveis, da?

 3. carina

  Jeg har 3 tatoveringer med kun hvitt blekk og de er helt hvite 8 år etter. Så du tar feil i dine påstander om hvitt blekk.

  Det det det går på er hva slags pigmenter du har i undertonen i huden. Huden min er helt hvit med svak rosa undertone og det hvite blekket ser bra ut på. Men har du derimot litt gyllen hud eller gul undertone blir hvitt blekk gul/Orange og ser ut som arr.

  Så selv om du ikke kan ha hvitt blekk så betyr ikke det at ingen kan

 4. Oi, den var ikke superfin, nei… men kjolen (blusen?) er! Hvor er den fra?

 5. Hvis du søker på ‘White tattoos healed’ på Google da ser du hvordan den blir etter nån periodee å hvordan den ser ut på ulike hudfarger. 🙂

 6. hva skjedde når den ble “syk”?? mine har begynt å klø og hovne opp, ti år etter.. 🙁 mulig jeg må fjerne de

 7. Så kjedelig for deg! Jeg er kjempe fornøyd med min hvite. Hått den i 2år å har ikke gulnet enda 😀

  1. komikerfrue

   Så hyggelig for deg da! Det er jo det det er 😉

 8. Hei! Hvor har du kjøpt det du har på deg?

  1. komikerfrue

   Blomsterkjolen er fra floyd.no 🙂

Comments are closed.