Nå kan jeg velge og vrake!

Altså, hadde det ikke vært for middagskassene fra Adams så tror jeg hele familien hadde levd på frossenmat hver dag disse ukene her. Hverdagen er vesentlig travlere, men hovedprioriteringen er faktisk familien og de skal slippe å lide for at mitt dansekort er stappfullt.

Tidligere har jeg ofte valgt Adams ekspresskasse i slike perioder, men nå har de endelig kommet med Adams velg & vrak der jeg kan velge retter selv! Det skjer jo at noen har lyst å velge middagen selv og med mulighet til å sette sammen en egen kasse så kan jeg nå velge ut barnas favorittretter og det som er uhyrlig raskt å tilberede. Me like!

♥︎Rabattkode lenger nede♥︎

Nettsiden til Adams er super brukervennlig, også fra mobilen, og Velg& Vrak kassen viste meg hvilke tre retter den foreslo og så kunne jeg enkelt bytte ut blandt totalt 7 retter. Rettene er sunne og barevennlige og kan bestilles til 4 personer.

NB Kassen leveres foreløpig kun i områder rundt Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Annonselinker: Jeg har en super rabattkode fra Adams Matkasse dersom du har lyst å prøve!
Koden BLOGG_MARNA gir 50% rabatt og en gratis fruktkasse på første levering! Tilbudet gjelder til alle nye kunder og alle kassene (altså ikke bare velg&vrak). For eksisterende kunder fins kundeklubben Klubb Adam som jevnlig har flotte tilbud som er bokstavelig talt verdt å ta nytte av.
Direkteink til Adams Velg & Vrak HER
God middag!

2 Comments

  1. Emilie

    Hva syntes du om bildene,videoene og de drøye overskriftene Anna Rasmussen legger ut i datterens navn?

  2. Aina F.

    Apropos ingenting liksom; jeg ble nesten litt forelska i det bordet på platten! Hjemmelagd av en driftig sjel eller er det å få kjøpt?

Comments are closed.