Ble kontrollen godkjent?

Endelig fikk jeg tatt den -forhåpentligvis- siste kontrollen av celleforandringene. Det tok to operasjoner, men nå sa legen at det så fint ut og så snart jeg får svar på prøvene som bekrefter det så skal jeg jammen meg feire!

Nå har det jammen vært nok styr i underetasjen på en stund, først morkakekreft, så graviditet og fødsel og så kom celleforandringene litt sånn i fleisen ved en rutinekontroll etter fødselen. Det har vært tidkrevende greier som ikke har kunne bli fikset på et knips, og den evinnelige lange ventetiden mellom hvert tak som er slitsomt. Unntatt graviditet da såklart, jeg elsker å være gravid og hadde fått 12 unger hadde det ikke vært for at jeg ikke er så glad i å føde.

-Poenget er at det hadde vært fint å kunne bruke høna si til noe litt mer hyggelig enn bare legebesøk og bekymringer.

Denne uken på Skal vi danse så handler det om vendepunkter i livet og jeg har fortalt litt om hva kreften gjorde med meg. Jeg liker egentlig ikke ordet kreft for det er så knyttet opp mot død, jeg visste jo hele tiden at jeg kom til å bli frisk men det var likevel en stor påkjenning og jeg fikk gjort meg noen tanker om hva livet egentlig handler om.

Det er noe jeg tenker på nå nesten mer enn før, for denne danseleken har slått meg så jævlig i fleisen når det kommer til det å gjøre som jeg pleier, nettopp å gi faen. Det har ikke vært lett, og jeg har kjent sånn på den følelsen å ikke passe helt inn, noe som har preget hele oppveksten min. Men trenger jeg egentlig å passe inn? Nei jeg gjør ikke det. Jeg VIL IKKE passe inn. Jeg tror faktisk at dette er noe jeg har fått servert i livet for å lære noe.

-Uansett hvordan det går i morgen når jeg skal danse igjen så står jeg igjen som et enda sterkere menneske som har gjort mye mer enn jeg trodde jeg skulle tørre. Og jeg lever og jeg er FRISK, det kan da ikke bli bedre enn det!

Husk å #sjekkdeg og se på meg i morgen da! Jeg gleder meg!

Gyn-outfitten er fra salg hos Billie & Me ♥︎

8 Comments

 1. Veit du Marna? Jeg synes du er sååååå enormt tøffe dame. Eg veit hva kreften kan gjøre selv om eg ikke har det sjøl. Men i min familie så har mange hatt det og det har vært tøft å stå på sidelinjen å se de man er så gla i miste mere og mer av seg sjøl. Det faktum at du ikke vil passe inn er et så ekstremt GODT Statment og eg e så gla du sier det..Eg er også slik, eg vil ikke være et A4 menneske som skal ha 9-4 jobb osv osv, vil ikke se ut som alle andre eller gjøre som alle andre. STÅ PÅ!!!!! Du er bare helt Rå og tøff! Lykke til med alt og jeg krysser fingrene for at alt er bra.

 2. 2barnsmamma

  Du er et FORBILDE for meg!
  Jeg fikk blæremola, prøvde å bli gravid igjen en stund, ble så gravid og fikk samtidig beskjed om celleforandringer… Livet kan virkelig by på noen utfordringer. Da hjelper det litt å se på alt du har klart, og hvordan du møter utfordringer

 3. Fine Marna, du er en inspirasjon! <3 Gleder meg masse til kveldens sending!

 4. Heier på deg i kveld flotte Marna Et spørsmål …. den grønne jakka m rosa pelsfor, hvor kan jeg finne den?

  1. komikerfrue

   Den er fra OOTD 🙂

 5. Sandra Marie

  Stå på Marna!! Skal feire med deg jeg 😀
  Fikk svar sist torsdag selv etter å ha fjernet for et halvt år siden, cin3! Frisk 🙂
  Stå på ikveld, vi heier på deg!!
  Du er en vinner ikveld uansett! <3

 6. Marna, du er min hverdagshelt! Verdens mest jordnære og ekte blogg(er), hurra! Heier på deg i skal vi danse, du var utrolig nydelig som Elsa, fabelaktig 🙂

 7. FOR en dame du er!! Bøyer meg i støvet <3
  http://www.charlottetunes.no

Comments are closed.