Hvilken skal jeg velge?

Jeg koser meg skikkelig hjemme i kveld! Vi skal overnatte på hotell i morgen så jeg må pakke allerede nå før hele dagen i morgen er jeg i Nydalen. Det ble mange spørsmål om denne kjolen etter at jeg hadde den på da vi var ute på middag her om dagen, kjolen er fra Floyd.no og har blitt mye brukt siste ukene. Jeg er litt sånn som bruker et plagg jeg liker mange ganger for ingenting er bedre enn å vite at “det funker”, og da slipper jeg å bruke mer tid på å planlegge og rote i skapet. Her har jeg to kjoler og to jakker som jeg kan bruke om hverandre til omtrent hva som helst.

Floyd har lenge vært kjent for sine fine butikker med selskapskjoler, men nå har de blitt så utrolig mye mer, med hverdagsklær, festantrekk, vesker og sko, og de nye nettsidene deres er superfreshe. -Og så er det Norsk butikk, det syns jeg er ekstra kult.

Annonselinker: Grå kåpe Randi HER – Grønn fakefur Deidre pelsjakke HER – Svart kjole med blonder HER – Blomstrete kjole HER

Her er komboen jeg brukte i et intervju med Kia Magasinet. Støvlettene er gamle travere.

Og sånn lurer jeg på å gå i morgen, vi skal ha hotell i byen etter sending så da må vi ut og svinge oss litt!

Enda et intervju denne uka, hjemme i stua i går kveld faktisk. Hva akkurat det var til kan jeg ikke fortelle heeelt enda 😉

10 Comments

 1. Superfin:) Hvordan er str. på kjolene, store/små?

 2. God morgen. Kjempe fine antrekk.Jeg bruker selv mye fra floyd. Synes du ska gå for sort kjole og grå kåpe. Kjempe fint antrekk på en lørdags kveld på Byn. Lykke til i kveld.

 3. Hei! Jeg synes huset deres har blitt så fint, og det er virkelig imponerende alt dere har fått til. Kan du legge alle innleggene om oppussing og huset i en kategori? Spennende å se før/etter og hadde vært mye lettere sånn 🙂

  1. komikerfrue

   De fleste innleggene ligger i kategori allerede, “oppussing av hus” 🙂

 4. Madeleine

  Er ikke dette reklame? Bare savner et sted du merker med annonse eller sponset, for fikk en feeling på at det er skrevet i samarbeid med floyd 🙂
  Du så veldig smashing ut i klærne da

  1. komikerfrue

   Ja, og innlegget er merket tydelig øverst som det skal 🙂

 5. Ann-Helen

  Hei Marna, fine antrekk, men hadde nok gått for sort kjole/grå kåpe Du er alltid så fint sminket!! Hvilken øyenskygge/farge bruker du??

 6. Liker stilen din. 🙂 lykke til med dansingen ikveld!

 7. Digget den grønne fuskepelsjakken! Hvordan er den i str? 🙂

  1. komikerfrue

   Den er helt normal i størrelsen, min er Medium og romslig 🙂

Comments are closed.