Bursdagsfest med julegavetips fra Joha!

Annonse fra Småungene
På vei ut døra i dag tidlig tok vi katten på fersken i å spise en mus! Jøsses, jeg trodde virkelig ikke han hadde det i seg. Så da ble vi stående og se på eventet til det var over og musa ble heldigvis bare avlivet og ikke.. Ja, frokosten ble værende i magen for å si det sånn.
Jeg har satt sammen litt julegavetips fra Småungene, de fyller 4 år og har 20% rabatt på hele nettbutikken så da er det jo perfekt å få unna noen fine gaver til en rimelig pris!
De tre settene her er fra Joha; en superdeilig pysjamas med fly, et stripete ullsett og en Elsablå “kjøredress” som er perfekt til å ha under dressen, i bilen eller som i dag når det ikke er så kaldt og vi bare tuslet litt.
Joha har blitt en favoritt her i huset for det er barneklær med bra kvalitet i ull/bomullsblanding og fine design.

Annonselink: Småungene nettbutikk er stappfull av fine ullklær til barn og har 20% på hele butikken fra i dag til onsdag! Den er forresten drevet av to veldig flinke damer som har gjort det veldig enkelt å finne frem i butikken enten du skal ha barnehageklær, festklær eller gaver. Gratulerer med dagen Småungene!

10 Comments

 1. Marthe

  Du må bli flinkere å merke blogginnleggene dine med; Annonse, reklame og sponset.

 2. kan du lage innlegg om julegavetips asap??

 3. Gørill Vetaas

  HeiHvor har du kjøpt den sorte Bikerjakken din??

 4. Kan du ikke begynne å reklamere rett? Tydelig!! På norsk og før all annen tekst. Se på for eks caroline berg eriksen.

  1. komikerfrue

   ? Innlegget er jo merket øverst med reklame, som det skal.

   1. Marthe

    Kaller du ADVERTISEMENT som riktig merket? Du er overhode ikke flink til å merke innleggene dine, noe jeg har fulgt med på i en periode. Annonse, sponset, reklame og inneholder affiliateslenker SKAL innleggene merkes med, og det mangler det i Mange av dine innlegg. Skal du drive “reklame katalog” så får du pina det begynne å merke innleggene dine Ordentlig.

   2. komikerfrue

    Jeg merker alle mine reklameinnlegg som de skal, i dette tilfellet er det faktisk merket på tre måter, men da har du oppdatert meg på hva du bedriver tiden din med 😉

 5. Ja, pina d Marna! HA HA HA Trur ej dauda 😀

 6. Marthe

  Ja når man jobber i forbrukerrådet/forbrukerombudet så er det jobben min å blant annet følge med på hvilke bloggere som ikke merker innleggene sine ordentlig, hvem skal få advarsler og hvem skal meldes inn. Noe mer enn det vet du ikke hva jeg bedriver tiden min med, så ingen grunn til å være spydig, bare du å pass på merkingen din du

 7. Marthe

  😉

Comments are closed.