Strike a pose – Jeg har testet VOGA

Det var en haug spente frøkner som møtte grytidlig i dag for å prøve noe helt nytt; VOGA! Det var en blanding av Yoga og Vogue, med glaminstruktør rett fra London, som skulle lede oss knehønene gjennom en time med “Strike a pose”.

Bettina ble med som moralsk støtte. Hun stod rett bak meg og to ganger fikk jeg hodet eller foten hennes oppi rompa. Jasså, du er her enda? Gliste jeg bakover mens jeg risikerte å få en skikkelig tupp i ræva.

Det var en spesiell trening, hehe jeg måtte konse skikkelig for å henge med og tenkte en stund at dette var gøy det, men ikke var hard nok trening for meg, men allerede nå i kveld så svir det skikkelig i låra og armene og ryggen og jeg kan bare forestille meg hvor støl jeg kommer til  å være i morgen! Så tommel opp, så kult med en trening som ikke føles som trening, det var jo det jeg lette etter. Problemet er bare at man må til London for å trene mer så om en yogi/danser er gira på å begynne med VOGA og holde timer så please si ifra!