Kakaostjerner, lureri?

Dette er kakao med frossen krem, stukket ut som en stjerne. Fristende å prøve å gjøre selv, ikke sant? Tenk så gøy når det kommer gjester på besøk, å kunne trylle frem noe så magisk, så enkelt.

-Men er det så lett som det ser ut som?

Det ligger flere slike bilder på nettet og det ser bare dritlekkert ut.Jeg gjorde et forsøk, eller, jeg gjorde mange forsøk. Faktisk så holdt jeg på i over en time før jeg endelig hadde en kopp som så nogenlunde fin ut og jeg så det blogginnlegget bare flakse avgårde med pekenese.  Snømannen på bilder under her er nemlig bare lureri.  Eller, den er sikkert av krem, men bildet lyver.

Bilder fra Pinterest.

Det som skjer når kremen kommer i koppen er såklart at den smelter, så for å rekke å ta et bilde i det hele tatt så må kakaoen være kald. Dessuten så brekker kremen et eller annet sted  i 99 av tilfellene.

Noe som absolutt ikke funker er krem på boks, for den blir full av luftlommer og da sprekker stjernen når den stikkes ut. Jeg måtte jo prøve å få det til så enkelt som mulig..

-Så vet vi det! Flaks at kakao også er godt både kald og lunken.

9 Comments

 1. Så utrolig søte kakaostjerner Jeg bare elsker det smykket du har på bildet. Hele kolleksjonen din er kjempefin, men det er noe ekstra med akkurat det smykket. Jeg ser det finnes i gull, sølv, forgyllet sølv og rosegull. Hvilket bærer du? Jeg står vel egentlig mellom forgyllet sølv og rose. Har du mulighet å ta bilder med de forskjellige variantene i ett innlegg?

  1. komikerfrue

   Tusen takk for det 🙂 Dette smykket er i 585 gull. Jeg bruker smykkene mine hele tiden og både sover og dusjer med de så da er 585 eller sølv best for meg siden de er mest slitesterke i fargen. Gullforgylt eller rose forgylling bør tas av slik som alle forgylte produkter for å holde seg pene så lenge som mulig, men det går såklart and å rhodonere de på nytt innimellom, da blir de som nye 🙂

   1. Takk for svar. Jeg klarer ikke sove med smykker så det er greit. Men jeg er veldig usikker på fargevalget. Ofte syns jeg gull kan virke litt blingete om du skjønner. Da er kanskje rose penere? Men gull passer jo til alt da… Har du mulighet å ta ett bilde med rosesmykket ett med gullsmykket på deg?

   2. komikerfrue

    Om du googler Marna by Thune så finner du flere fine bilder jeg har postet tidligere 🙂

 2. Jeg lager sånne av marshmallows, kanskje det egentlig er det 😉

 3. Barnehagelæreren

  Jeg lager , da fryser jeg kremen i isbit former med stjerneform. Ja det flyter litt utover når du har det i varm kakao så jeg tror som deg at bildet av snømannen mest sansynlig er kald kakao.

 4. Hvordan går det med julegrisen? Varer jula helt til påske for julegrisen mon tro?

  1. komikerfrue

   Jeg vet ikke helt jeg John, høres ut som du har spist noe du ikke tålte og husk at jeg ser IP adressen din 😉

 5. Catharina

  Hater bilder som ljuger… Godt du tester og gir oss fakta
  Jeg har sett noe liknende før, men de figurene ble laget med en marshmallowblanding istedenfor krem. Jeg har ikke prøvd det, men det kan være verdt et forsøk
  God jul!

Comments are closed.