Gaven hun har ventet lenge på

Siden Leah reiser vekk i julen så vi hadde bitte lille julaften hjemme i går. Det stod biff på menyen, hvorfor ikke, vi åpnet noen av gavene og det var faktisk ganske koselig med en soft start på jula. -Ikke det at jeg er klar, bevares.. Dagen i dag har jeg stått på som en julegris for å bli ferdig.

Her er nye spisestua også, det er helt genialt med ileggsplaten inni bordet så det kan trekkes ut og bli større. (Fra Boconsept) Det kommer flere bilder senere, men jeg vurderer å bytte ut stolene..  🙂

-Den artigste gaven fikk jeg, fra Leah, som var fra seg av begeistring da jeg åpnet den. Jeg måtte grave meg gjennom 10 plastposer før jeg skjønte hva gaven var; en flaske prosecco!

Leah er jo 18 år nå. Det var veldig rart å tenke på at hun hadde vært på polet selv! Det sitter langt inne å akseptere at hun har blitt så stor, men hun sørger for å gni det inn overalt der hun kan 😉 Sharing is caring, sa hun. Moroklompen.

4 Comments

 1. Annepanne

  Blusen din! Me like! Hvor er den kjøpt? 🙂

 2. Veronique

  Ser koselig ut.
  Ønsker deg og dine ei trivelig jul
  Med alt hva dere ønske å gjøre utav feiringa!

 3. Så utrolig koselige bilder:D
  Håper alt går bra med dere, god jul <3

 4. Det så koselig ut 🙂 jeg digger Leah! God jul til dere.

Comments are closed.