Bad parenting?

Hvor går egentlig grensen på.. ehm, la meg først forklare;

Ungene drar med hjem mye søtt crap hjem de har laget på skolen og i barnehagen, og jeg er den som aldri kaster noe som helst. Selv et grønt ark med èn strek på tar jeg vare på og jeg elsker alt det skrotet.

Men, det er ikke alt som er… like forseggjort, om jeg kan si det sånn. En pent innepakket julelykt ble stolt overlevert i heimen og jeg tenkte at den kom til å bli kjempefin sammen med de andre lysene. Helt til jeg åpnet pakken og så glasset..

Det var stusselige greier gitt! Hadde forventet mer av lille herr glitter? Mye lim, lite action.

Så det bringer meg tilbake til spørsmålet;

Hvor går grensen for å la en lykt laget av kidden, til å la den bli en lykt laget av kidden OG moren?

-For jeg klarte ikke dy meg og bidro litt jeg også. Jeg “fremhevet” kunstverket, uten å sabotere kunstnerens signatur..

Ntå! Næmen så fint da skatten min!

(Han syns den var kjempefin, forresten)

3 Comments

  1. Elizabeth

    Absolutt innenfor!! God jul!

  2. Astrid

    Absolutt IKKE innafor!!! 🙂

  3. Gunn Alice Skålnes

    Du er ikke alene. Barna mine kommer mildt sagt til å tro dem var geniale som små når de vokser opp

Comments are closed.