Julaften

Jammen kom ikke nissen kom innom i går og ikke bare med gaver til ungene, men også med nye ski til meg! Tjohopp nå gleder jeg meg til vi skal i bakken!

Jeg fikk også nytt kamera ♥︎ bærbar miniprinter -og en bok jeg ikke visste jeg trengte. Hoarding er nemlig ikke et problem lenger, ikke etter første boken og jeg er ganske flink til å kvitte meg med ting jeg ikke bruker lenger. -Men jeg skal gi boken et forsøk, stas med hilsen fra forfatteren herself! Kanskje det står noen tips om hverdagsrot og hvordan man best mulig kan dele på ryddeoppgaver hjemme når begge voksne tross alt er i jobb?

Om ikke så er det et godt tips til neste utgave 😉

Vi hadde det veldig hyggelig i går, rolig og greit. Ørjan og svigermor stod for maten så jeg gjorde egentlig ikke noe annet enn å ligge på sofaen og ta overdose i godteskåla. Håper du hadde en fin feiring ♥︎

♥︎ Stem på meg HER dersom du vil at jeg skal vinne Vixen Folkets Favoritt ♥︎

-Det er siste kategori og stemmer kan gis hver 12 time-

2 Comments

  1. Hei Marna! Superfin kjole, hvor kjøpte du den? 🙂 God jul!

  2. Anne Grethe

    Hei. Jeg synes bloggen din er skikkelig bra. Hvor er kjolen din fra?

Comments are closed.