Drama NEDI fuglehuset

Da er vi på plass på Sunnmøre! Det er faktisk over et år siden vi var her sist, jeg skjems nesten, alltid når jeg er her tenker jeg at jeg bør komme hit oftere. Desverre så koster det en sydentur å fly opp hit (blodsugeren Widerøe), og bilturen med kids tar 9-10 timer så det er ikke så lett å ta med skolekidsa opp en helg for å besøke besteforeldrene med mindre en betaler 6-7000 for flybillettene, -og det dersom en er ute i god tid med å bestille billetter.

Men nå er vi her, og utnytter tiden!

På verandaen til mamma skulle vi putte solsikkefrø i fuglehuset og gjett hva vi fant?

Et helt vepsebol!

En skeptisk Dexter.. Han ville heller ake med Mormor 🙂

2 Comments

  1. Norwegian til vigra ( billigbill tidlig) leie bil der nyt vakre Sunnmøre

    1. komikerfrue

      -Og leie av bil koster skjorta det også, haha, har prøvd den varianten 😉

Comments are closed.