Jeg starter det nye året med ren hud! Se, huden ruller av!

Annonse for May Beauty

Jeg har brukt Face Gel peeling geleen fra MayBeauty over 1,5 år nå, og den overrasker meg skikkelig hver gang jeg bruker den. Jeg er fan av effektive produkter og har ofte tolket det som ved en peeling at den enten skal være skikkelig grov eller svi godt i huden, og har unngått slike produkter det siste 3/4 året når jeg har gått på medisiner mot akne. I starten prøvde derfor The Incredible Face Gel på bare et lite hudområde først, det gikk helt fint og jeg tok på i hele ansiktet. Da skjedde det. Den magiske effekten jeg bare hadde hørt om, dette er noe av det artigste jeg har følt på lenge, så gøy! Jeg elsker å bruke gelen hver uke, særlig nå om vinteren for kulden tørker ut huden min.

Litt lenger nede finner er en snasen rabattkode på Face Gel, dersom du har lyst å starte 2018 med det reneste ansiktet noensinne!

The Incredible Face Gel er helt glatt og mild på huden løser opp døde hudceller uten å måtte skrubbe huden. Geleen tar til seg alle døde hudceller på overflaten og klumper seg sammen. Jeg hadde altså nyrenset hud så dette er ikke sminkerester, men bare død hud som ruller av. Under geleen kjenner jeg huden superglatt, rent og smooth, hvordan er dette mulig?

Peelingen minner meg om en enzympeeling som jeg har jobbet med tidligere som hudterapeut og jeg vet hvor stor effekt planteingredienser kan ha, og effekten av denne er vittig bra. I starten når jeg startet å bruke face gelen prøvde jeg en gang til etterpå, og da skjedde det ikke noe, for da er jo huden ferdig peelet for en stund.

Face Gelen kommer i en dosepakke og du må massere gelen lett inn i ansiktet ditt til de døde hudcellene ruller av.

Ja dette var moro, et knalleffektivt produkt som ikke svir eller river i huden, men renser og fjerner all skitt, det liker jeg! Jeg peeler huden min ca to ganger i uka og spesielt om jeg skal gjøre en jobb eller på fest. Da sitter sminken som et skudd etterpå!

Noe annet, bortsett fra de gode resultatene som jeg virkelig liker med produktene fra MayBeauty er at de inneholder naturlige ingredienser og såklart ikke er testet på dyr!

Tilbud:

Har dere også lyst til en oppfisking av ansiktet och vil starte det nye året med ren og glatt hud? Jeg har fått lov til å gi en knallrabatt til de som har lyst til å teste The Incredible Face Gel. Rabattkoden gelmarna gir hele 30% rabatt på alle produktene fra MayBeauty!  For å bestille, klikk her.

⭐︎Tilbudet er kun gyldig en begrenset periode ⭐︎

18 Comments

 1. Margot

  En bra produkt! Jeg bruker hele ansiktspakken. Hårmasken er også

 2. Anonym

  Hvordan kan dere bĺoggere fortsatt anbefale disse produktene? Jeg har brukt vippe serumet dere har anbefalt og fant ut at det inneholder abortmiddel for dyr. Noe som også kan påvirke fruktbarheten til oss brukere. Det er helt uhørt. Ingen av dere bloggere har nevnt noe om dette i ettertid noe som er helt sykt dårlig. Den ingrediensen med abortmiddel står ikke i ingrediensene. Så hvordan vet vi hva som faktisk er i de andre produktene da? Skammelig at dere som reklamerer for dette ikke er såpass ærlige og informerer om noe så alvorlig som et firma som bruker abortmiddel for dyr i vippeserumet sitt.

  1. komikerfrue

   Hei du! Jeg selger også disse produktene i nettbutikken min og sjekker jevnlig ingrediensene. Vippeserumet inneholdt prostaglandin, som tidligere var tillatt i vippeserumer men som nå er kun på resept som medisin mot stær. En bivirkning av denne er at den øker hårveksten. May Beauty trakk vippeserumet tilbake med èn gang de oppdaget dette og vi selger det ikke lenger. Det er viktig for meg å påpeke at jeg ikke reklamerer for produkter som hverken er testet på dyr eller inneholder farlige ingredienser.

 3. Hei!
  Så fin farge på den leppestiften din!!! Har du farge og merke?

 4. Anette

  Hei Marna! Jeg sliter med acne selv om jeg har blitt 35 (hormonutbrudd 2 ganger i mnd, jippi), og derfor må jeg være litt kresen på hvilke produkter jeg bruker. Feil produkter fører som regel til mer kviser og sorte prikker. Tror du den peelingen funker for meg? ellers vil jeg bare si tusen takk for en inspirerende blogg

  1. komikerfrue

   Akkurat det blir vanskelig å svare deg på, men dette er en peeling som vaskes av så jeg tviler på at det vil ha noe negativt utfall på huden din. Jeg var også plaget av hormonell akne i mange år, feel you sister <3 Ta en tur til en -flink- hudlege, det fint mye god hjelp 🙂

 5. Jeg har prøvd denne, og ELSKER den! Men hvordan får du den «av» ansiktet igjen? Føler at den blir liggende igjen og er vanskelig å få fjernet…

  1. komikerfrue

   Jeg bruker en klut, den tar med alt som evt måtte henge litt i “skjegget” 😀

   1. Ja fant plutselig ut at jeg har en del dun på siden av kinnet! Haha! Men ellers smooth hud som bare det! 🙂

 6. Er dette engangskjøp? Ikke sånn at jeg får flere produkter i løpet av så og så mange mnd Osv?

  1. komikerfrue

   Det er engangskjøp 🙂

 7. Hva bruker du av øyeskygge her? Veldig pent og klassisk

 8. Den må jeg prøve:) Men jeg lurer også på hvilken øyenskygge du bruker her og hvilken leppestift!? Fantastiske fine farger

 9. Jeg kjøpte dette produktet etter å ha lest om det her. For det første måtte jeg sende flere mailer til dem siden jeg ikke fikk noe pakke selv om pengene var trekt fra konto, og det tok hele 3 uker før den kom (med de var hyggelige på kundeservice da). Jeg merker heller ingen effekt av dette produktet. Masserte inn lenge på ren hud, men absolutt ingenting “klumpet seg”, og ingen gammel hud ble peelet bort. Vanskelig å fjerne produktet etterpå selv med klut og huden føles stiv og tørr og absolutt ikke fresh. Nei, dette var skuffende og penger ut av vinduet og vil absolutt ikke anbefale dette til noen!

  1. komikerfrue

   Nei huff da, så utrolig synd at du både hadde dårlig opplevelse med kundeservice OG effekt av peelingen.. 🙁 Det er nok noen få som ikke får samme reaksjon som de fleste andre, men du har returrett på produktet så da hadde jeg heller gjort det og fått pengene tilbake. Det er ikke ofte jeg hører dette nemlig.. Personlig liker jeg den veldig godt, det er jo derfor jeg skriver om den og har den i egen nettbutikk også.

 10. Hei. Har nettopp fått min bestilling av May Beuty, i tillegg kom fortolling på noen hundrelapper når jeg skulle hente ut pakken i sted. Trodde dette var en norsk side siden den heter maybeuty.no. kan heller ikke se på hjemmesiden at varene blir sendt fra utlandet? Stemmer dette? Ble plutselig veldig mye dyrere..

  1. komikerfrue

   Hei, jeg har sjekket opp i dette og tilbakemeldingen er at det skjer med de som bestiller større pakker. Du får enten tilbake pengene for tollen eller produkter tilsvarende verdi, send en mail til kundetjeneste@maybeauty.no og takk for beskjed, du skal såklart ikke ha flere utgifter enn det du bestiller!

 11. Den var helt super! Og den funker på vintertørre bein og btw, hehe

Comments are closed.