Marnas favoritter fra vårkolleksjonen!

Annonse: Mine favoritter fra Floyd by Smith

Før jul var jeg på en fotoshoot og nå kan jeg endelig vise bildene vi tok! Hva syns du? Jeg har i samarbeid med Floyd by Smith plukket ut favorittene mine fra vårkolleksjonen og fått en helt egen avdeling butikkene deres, det er stas det..!

Behind the scenes: I studio med Marcel Leienhof

Slengbuksa er like gjeldende denne våren, det gjør meg glad. Jeg elsker slengbukse, måtte det aldri gå av moten.. Å nå kjenner jeg vinterbluesen slipper taket og jeg begynner å glede meg til våren! Jeg har ikke engang fått disse plaggene selv enda, jeg skal inn på butikken på Grensen i morgen og hente noen av de og det gleder jeg meg til. Jeg hører rykter om at jeg er i hele utstillingsvinduet 😉

Alle favorittplaggene mine kan du se på Marnas Favoritter hos Floyd.no

Sjekk dama i vinduet i butikken på Grensen 😉

16 Comments

 1. Så utrolig nydelig Du stråler! kan jeg spørre hvilken størrelse du har i jumpsuiten? Må ha en sånn

  1. komikerfrue

   Denne er str 38, men jeg kunne også ha brukt en 40 siden jeg er unormalt lang i ryggen 🙂

 2. Så utrolig nydelig<3 Du stråler! kan jeg spørre hvilken størrelse du har i jumpsuiten? Må ha en sånn 😀

  1. komikerfrue

   Jeg tror denne er str 38, men jeg går lett opp en størrelse i jumpsuiter for jeg er lang i ryggen 🙂

 3. Ann-Helen

  Hei Marna, så mye fint!! Likte den stripete genseren veldig godt! Klikket på den, str-valget var s/m og l/xL , hvordan er den på str??

  1. komikerfrue

   Jeg syns de genserene er fine når de er litt romslige så jeg går heller en str opp enn ned om jeg er i tvil 🙂 Uansett så er størrelsene normale og jeg går som regel for en medium 🙂

 4. Ann-Helen

  Hei igjen, var inne på Floyd, der har du på en ensfarget blå kjole, i teksten står det knelang, men på bildet ser den kortere ut på deg… vet det kommer an på hvor høy man er! Likte og den sorte, og den så knelang ut, valgets kval!!?

 5. Ja hva er ikke det ikke du reklamerer for!

 6. Ser ut som du har ny sminkestil veldig fine bilder ☺fin øynsminke

  1. komikerfrue

   Det er Sissel Fylling som har sminket meg, hun er superflink 🙂

 7. Hvor er.skoene du har.m jumpsuiten fra?

 8. Så fine bilder og SÅ fine sko på det siste bilde!! Vet du hvor de er kjøpt?

  1. komikerfrue

   Tusen takk! Jeg tror faktisk de skoene var fra Zara, det var stylisten som hadde de med 🙂

 9. For noen flotte bilder av deg! Du er rålekker Og jeg fikk selvfølgelig lyst på alle plaggene du viser frem..

 10. Kan du ikke spørre om vi kan få rabattkode av deg på Floyd? 🙂 🙂

  1. komikerfrue

   Det skal jeg sjekke om jeg kan få til 😉

Comments are closed.