Miss fancypants

Sponset/lånt antrekk

Jeg har blitt den utelivsdronninga jeg nå, i går var jeg på TO fester! Først ut var Costume Awards og jeg hadde på meg jumpsuit fra Camilla Stenberg og følte meg som en million dollar. Den er spesialsydd til meg, men jeg låner den bare for den er laget av veldig eksklusivt stoff. Camilla syr det meste til de fleste og i alle slags stoff såklart og hun er bare helt sykt flink.

Vi fikk med oss litt av prisutdelingen før vi måtte videre til en litt mindre stiv fest; 400 episoder jubileet til 4 stjerners middag! Haha alt som kunne krype og gå av kjendiser som har være med på det programmet var der og jeg elsker den uhøytidlige stemningen. 4 stjerners middag er noe av det morsomste jeg har vært med på og jeg hadde elsket å gjøre det igjen, -nå har jeg jo nytt kjøkken!

Bitches be like. Terje Schrøder og Linni, sisters from same misters..??

Dette var akkurat det jeg trengte, jeg merker jeg har flere bra dager enn dårlige nå og det er så veldig deilig å kjenne. Nå skal jeg være litt forsiktig med å jinxe; to bra dager etter hverandre er hittil rekord. Ironisk nok skal jeg snart være konferansier på et seminar om psykisk helse. Heh heh, jeg skaffer meg ihvertfall noen erfaringer i denne depresjonen så aldri så ille at det ikke er godt for noe! (Den kan jeg bruke i åpningsreplikken)

Ps, vi var hjemme før 23 i går kveld, trenger søvnen min 😉