Jeg er i Finalen!

Å jøssemann, jeg er i FINALEN i Vixen Influencer Award! Herregud, tusen takk skal dere ha, hver og en som har stemt på meg!

Det er utrolig rørende å oppleve at nettopp DU henger med meg i tykt og tynt og LIKER meg, spesielt denne vinteren som har vært rett og slett jævlig og jeg til tider har vurdert å flytte til Turkmenistan og bare bli der. (Tenk så morsom historie det hadde blitt ti år etter; “Den vinteren Marna rømte til Helvetes dør”) (Det er faktisk en turistattraksjon, jeg googlet “small unknown places”)

Folkets Favoritt er den gjeveste av prisene man kan vinne på Vixen, for det er folket som bestemmer hele veien. Dette har vi vært gjennom før, jeg syns faktisk ikke at det er så kult å mase om stemmer for det virker som at det er det hele høsten har handlet om, men da dro dere meg gjennom 8 uker i Skal Vi Danse! Jeg føler jeg skylder dere en del. Virkelig.

Noen ganger får jeg meldinger fra små vesener der ute som “ser” meg, og gir meg påminnelser om at jeg betyr noe for noen. Det er sånt som får meg til å grine for jeg er god på å glemme det. Å glemme meg selv. Jeg er god på å “stå i det”, men det krever også at jeg ser utover og ikke innover.

Folkets Favoritt prisen for meg er en påminner om at jeg betyr noe, for noen (en god del).

Denne avstemmingen er over allerede på torsdag, og det kan stemmes hver 12 time, så tut og kjør, om du har lyst å stemme på meg så blir jeg innmari glad(ere). Jeg er allerede veldig glad♥︎

♡ STEM PÅ FOLKETS FAVORITT HER ♡

1 Comment

  1. Synnøve

    Du betyr noe for mange! For meg er du et friskt og ekte pust i hverdagen – ei flott og grepa dame med humor og stå-på-vilje ønsker deg lykke til!

Comments are closed.