Disney on Ice

Reklame Disney on Ice/ Sponsede billetter

En gang til! Ropte kidden da showet var ferdig, og så meldte sukkerkræsjet sin ankomst. Jeg hadde håpet han ventet med det til vi i det minste var i bilen. Vi fant raskeste vei ut av Spektrum og et hav av unger med overtenning og/eller meltdown åpenbarte seg foran oss. Det var som et organisert kaos, med foreldre med unger i armene og et skarpt målrettet blikk retning bilen. Det tærer på små kropper å oppleve noe så spektakulært, mens de spiser sukkerspinn!

Disney on Ice var helt fantastisk for både store og små, herregud som vi koste oss. Dexter måtte stoppes flere ganger fra å løpe ut på isen, for han ville jo danse med såklart!

Vi koste oss max, og hadde med oss tre familier på showet.  Jeg er verdens verste turarrangør og glemte først billettene hjemme og måtte snu og dra hjem for å hente de, men vi rakk showet likevel heldigvis og alle fikk billettene sine og vi koste oss skikkelig!

*Bildedryss*

2 Comments

  1. Therese

    Mammaen min har snart rund dag og jeg har lurt litt på om jeg skal kjøpe smykke til henne fra guttene mine. Liker veldig godt det du har på deg på dette bildet. Hvilken farge ville du gått for til en 60-åring? Jeg må bestille på nett for får ikke tak i det her vi bor.

    1. komikerfrue

      Jeg bruker det i gull, altså ikke gullforgylt men 585 karat gull som er litt dyrere. Forgylte smykker bør tas av om natta/ved dusj og bad for å holde seg pene lengst, så om det brukes mye er det gull eller 525sølv som gjelder 🙂

Comments are closed.