Smarte påskeegg til halv pris!

Reklame for Matsmart

Altså, det rasler i Sunnmørsstokkene når jeg gjør et scoop, og nå har jeg gjort det igjen!

Med jevne mellomrom handler jeg på Matsmart, og da kjøper jeg typiske ting jeg vet vi har forbruk på i heimen, og jeg er alltid ute etter de beste tilbudene og handlene. I tillegg er det veldig kjekt å vite at jeg gjøre noe smart for miljøet ved å kjøpe varer som ellers hadde blitt kastet.

I 2017 reddet nordmenn 58 TONN mat ved å handle hos Matsmart!

Matsmart kjøper inn varer fra matprodusenter som av ulike grunner ikke kan selges, men som er i tipp topp stand. Det kan være skjønnehtsfeil, ny forpakning, kort holdbarhetsdato (best før, men ikke dårlig etter) osv, og selger det til oss forbrukere til sterkt reduserte priser. Snittrabatten er på hele 50%

Jeg ser alltid etter varer som jeg uansett kjøper i hverdagen, som;

 • kaffe
 • vaskemiddel
 • kattemat

Denne gangen gikk jeg også all in for masse godterier, til påskeeggene!

-Og så ble jeg veldig nyskjerrig på denne pastasausen, den høres veldig god ut 😉

Å handle på Matsmart er veldig enkelt, og man ser hele veien hvor mye man har spart og hvor mye rabatt det er på varen. I tillegg kan du holde øye med frakten, for du betaler pr kasse og kan fylle den helt full uten av frakten blir dyrere.

Til slutt får du også en oppsummering som er svært fornøyelig skal jeg innrømme, når jeg ser totalsummen av penger spart.

Rabattkoden KOMIKERFRUE gir fri frakt ved kjøp over kr 350,- hos Matsmart (koden er gyldig en uke fra i dag)

God påske!

13 Comments

 1. Hei.jeg får beakjed om at koden ikke er “Valid”.

  1. komikerfrue

   prøv igjen, jeg har testet den og den skal være ok 🙂

 2. Charlotte

  Takk for tipset.
  Men koden virket dessverre ikke… så fikk ikke frakt rabatten.
  God påske 🙂

  1. komikerfrue

   prøv igjen, jeg har testet den og den skal være ok 🙂

 3. Christine

  Hvor har du kjøpt det fine bordet ? Spisestuebordet

  1. komikerfrue

   Spisestuen er fra Skeidar, det heter Boconsept 😀

 4. Koden virker ikke.
  Har prøvd flere varianter.. stor liten bokstav osv…

 5. Hvor er joggedressen fra?:)

 6. Jeg skrev igår at koden ikke virket. Men det var jo ikke rart kom jeg på etterpå, for det var ikke varer for 350 i handlekurven.
  Tadaa…

 7. Querida

  Hei!
  Prøver å bestille fra smartmat. Har varer for over 350, men kommer bare opp at koden ikke er tilgjengelig.

 8. Querida

  Hei igjen!
  Fikk det til nå

 9. Hei!
  Spisebordet deres er skikkelig flott! Hvor er det fra?

  1. komikerfrue

   Takk! Det er fra Skeidar og heter Boconsept 🙂

Comments are closed.