Pimp my Oreo: Påskeedition

Det er ikke alltid det er nødvendig å bruke mye tid på å gjøre noe FLAWLESS for å få det perfekte Instagrambildet. Alt til sin tid! (Bare vent til påskekaken min kommer i morgen, haha)

Disse Oreosene lagde jeg sammen med en førsteklassing som var på besøk, og jeg fikk så mange kryss i boka at påskeharen ble gul av misunnelse.

Det første jeg skjønte var at pinner flyr og kjeks knekker, så det beste er å sette i pinnen i kjeksen først og så holde i selve kjeksen når den dyppes. Litt mer gris, men da knekker ikke kjeksen og pinnen blir på plass. Den er bare til show, og har absolutt ingen funksjon.

Bruk Oreos med dobbelt fyll, da får pinnen plass og mere feste.

Jeg brukte melis med gul konditorfarge til å dyppe i.

Lag hår med kakepynt. Øyner og pinner er sånt jeg som regel alltid har liggende i kakeskuffen min (yes I have one) og fås kjøpt på flere butikker som Jernia, større matvarebutikker og f.eks Cakas kakebutikk.

3 Comments

 1. Hege Eriksen

  Det må æ prøv, men med smelta hvit sjokolade ☺️

  Dem ble jo så søt

  1. Hege Eriksen

   Dem ble jo sååå søt ☺️

  2. Hege Eriksen

   Dem ble jo såå søt ☺️ *

Comments are closed.