Søteste påskevasen

/Inneholder reklame for joggedress/

Jeg ble så GLAD når jeg tok frem påskevasen jeg lagde i fjor, av et pastasausglass!

Hvordan kan du lese HER

I år får til og med blomstene stå ute på dagtid i påsken, jeg er så happy med å være hjemme i påsken. Tenk at i fjor på denne tiden fløy vi rundt på husvisning og stresset oss gale etter å få hus i boks. -Nå er det tid for å nyte det og vi koser oss med planer for hagen til våren. Det blir mer platting, ny hekk og så vrir vi hodene på hvordan vi skal få til mer parkeringsplass, for det er mye stein på tomta og ikke bare-bare å sprenge vekk for å evt lage carport.

/Reklame/ Joggedress HER //

2 Comments

  1. Kanskje liksågreit med hjemmepåske når ekteskapet er på hell?
    God påske

    1. komikerfrue

      Hva faen feiler deg da?

Comments are closed.