Redefinerer “konebilen”

Jeg var innom jobben et par timer i går når ungene var vekke på besøk. Jeg elsker å jobbe på helligdager, det er da jeg får gjort aller mest på kortest tid, for da står jo telefon og mail stille!

Genser Floyd/Buksedress Vila/Sko Ellos

Vaske bilen gjorde jeg også, helt selv! Vi har delt bil i hele vinter men nå har han endelig fått egen og jeg kjenner friheten strømme på. Problemet er at nå får jeg ansvaret for å fylle på tanken og vaske bilen selv, jeg er faktisk REDD bilvaskemaskiner. Jeg vet ikke hvorfor, det er bare skikkelig skummelt.

Så nå er dette “konebilen”, en Ford S-Max, 7 seters familiebil med kameraer og sensorer i hue og rævva. En litt betenkt meg syns den var litt stor i starten, men det var over etter fem minutters kjøretur. Jeg har knapt merket at det har vært vinter og sust over fjell og dal mens setene masserer ryggen min. Den har reddet meg fra en kræsj i en sving, for den sa fra og fikk meg til å reagere det halve sekundet jeg trengte for å ikke havne oppi ræva på bilen som stod bak svingen.

-Og det får meg til å tenke på, hva er det egentlig som bør være en konebil?

Selve begrepet er for meg gått ut på dato, men det eksisterer i aller høyeste grad enda. Er det ikke sånn at mannen kjører fet SUV til den fete jobben sin, og så får kona en liten nett bil til å hente/bringe ungene fra skole/barnehage? Satt på spissen altså? Eller at begge jobber da, men hun kjører den lille pinglete kjerra og han den store de bruker når de skal på fjellet?

-Burde det ikke strengt tatt være motsatt?

Hos oss kan du banne på at den som kjører ungene får den største og sikreste bilen!

I can do it!

7 Comments

 1. Kjære Marna. God påske! Kan du være så snill å komme med et innlegg om hud/hudpleie? Huden din ser fantastisk ut, og vi gikk på isotretinoin på likt. Hva gjør du/bruker du i dag? Stor klem

  1. komikerfrue

   Ja, kanskje det er på tide 🙂 Jeg har begynt å bruke litt mer syrebaserte produkter igjen, ZO, Environ (moisturizeren har melkesyre) og PCA er supre serier og kan kombineres med andre dersom det blir for dyrt å bruke hele serien. Altså, å bruke minst ett syrebasert produkt i hudpleien er poenget, for det holder huden glatt og stimulert 😀

 2. Wenche

  Her er det just det samme! Jeg og barna har Ford smax-en mens mannen storkoser seg med å børne rundt med en lav og litt for sprek subaru som kona ikke liker perfekt deal synes vi!

  1. komikerfrue

   Hahaha la dem burne 😉

 3. Cecilie

  Hos oss er det mor i huset som tar den beste og over påske blir det en oppgradering Så jeg er enig med deg Marna. Fortsatt God påske

 4. Heilt riktig Marna – beste bilen til kona ✌️

 5. Tone L

  Helt enig de som kjører barna skal ha den sikreste bilen. Vi har to SUV’r da ingen av oss vil ha liten bil! Nekter og kjøre en liten spyflue som sklir overalt

Comments are closed.