Truende bra lesing

Det er to ting som får meg til å koble helt av fra virkeligheten, en god bok og Gardenscape. Sistnevnte er som Candycrush, og familien lar meg mye heller sitte i fred for å lese en bok for å si det sånn. Den perfekte trussel, haha.

Men det er veldig gøy å lese bok med ungene også, så denne påsken har vi hatt bøker på leselista alle sammen.

Denne falt veldig i smak! En skikkelig avansert popupbok med dinosaurer. Vi har brukt timesvis på den. Jeg kjøpte den på Vrimmel lekebutikken i Majorstuveien, men jeg fant den på nett HER 😀  (dette er ikke reklame)

Jeg leser siste Jojo Moyes boka, “Fremdeles meg” og har kommer trekvart gjennom den for jeg begynte i forigårs. Jeg sa jo at jeg forsvinner inn i boka når jeg først begynner..! Tenker jeg runner den i løpet av morgendagen om den ikke blir for hektisk. Den er minst så bra som jeg hadde håpt på, håper det blir film av den også.